-->

İnsan Dışı Varlıklar

Hayaletler


Hayaletler hakkında tarihte fazla bilgimiz yok. Fakat Bütün bu  çalışmalar hayaletlerin bilimsel açıklamasına olduğu kadar, ölüm ve ölüm ötesine, ölüm ötesi yaşama da cevaplar getiriyor.

Batıda o kadar ileri bir hayalet araştırma yapılmaktadır ki hayaletlerin hayvan üzerinde etkileri bile araştırılıyor. Bu alanda yapılan çalışmalarda kedilerin hırçınlaştığı köpeklerin ise korkup kaçtığı gözlenmiştir.

Köpek, hayaleti fark ettiğinde kuyruğunu bacaklarının arasına alıp kanepenin altına saklandığına birçok kişi şahit olmuştur. Bu nedenle köpekleri hayalet bulmak için kullananlar olmuştur. Ben burada hayalet diyorum ama hayalet ruh olarak algılayabilirsiniz. Nede olsa görünmeyenler hayalet değil mi.

BEDENSİZ VARLIKLARIN ETKİSİ

Türkiyede yaşanan sıradışı olaylar başka yerlerde de yaşanmaktadır. Bu yüzden Uluslararası Resmi Parapsikoloji toplantılarında örneklerin bilimsel değerlendirmeleri yapılır ve ortak bildiriler kamuoyuna sunulur.1999 yılında Cenevre'de toplantı yapılmıştır. Açıklama şöyledir.

Bedeni terk ettikten sonra "Öte Aleme" tam uyum sağlayamayan ve dünyadan kopmakta tereddüt gösteren bazı varlıkların, bu tür olayların meydana gelmesine sebebiyet verdikleri bilinmektedir. Bu tip varlıklar, kendilerini insanlara göstermek ve isteklerini yerine getirmeye çalışırlar.

Her ne kadar ileri seviyeli varlıklar olmasalar da yine de meydana getirdikleri bu olaylar, insanları düşünmeye ve araştırmaya sevk ettikleri için büyük bir önem taşır. Bir çok yerde bu tür olaylarla karşılaşılmıştır.Ve buda ölümden sonra hayatın varlığına en büyük kanıtlardan biridir.
İnsan Dışı Varlıklar İnsan Dışı Varlıklar Reviewed by Unknown on Aralık 26, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.