-->

Blogger- Popüler Yayınlar Gatgetinde Resim Gözükmeme Hatası Çözümü


Bir çoğumuz blogger açtıktan sonra ilk işimiz başka sitelerden resim, yazı kopyalayarak blog yazmak oluyor. Yeni başlayanlar bilmez ama birçoğumuz alacağımız cezalardan habersiziz. Öncelikle yazdığınız yazı özgün olmalı. Daha önceden başıma gelmişti kopyalanmış içerik yüzünden ceza almıştım. O yüzden ceza almamak için şu kopya içerik işini bırakalım. Neden google en iyi arama motorlarından diye düşündünüz mü ? Çünkü kopyalanmış içerik paylaşan hiç bir siteyi öne taşımıyor. Bu sebeble kişi google'da arama yaptımı benzersiz sonuçlarla karşılaşıyor.

 Biz gelelim asıl meselemiz olan popüler yayınlar widgetinde resim gözükmeme sebebine. Bunun nedeni diğer sitelerden resmi kopyalayıp yayına yapıştırmanızdır. Bunu yaptığınız için resimler gözükmez. Yapmanız gerekenleri sıralayım.

1-Görsellerde arama yaparken önce rastgele arama yapın.

2-Daha sonra sağ üstte dişli çarka tıklayın.

3-Gelişmiş aramaya tıklayın.

4-Oradan arama terimini yazın.

5-En altta kullanım hakları diye bir yazı çıkar oradaki menüden 'lisansla filtrelenmemiş' olan seçeneği işaretleyin. Bu kopyaladığınız içeriğin lisans hakları olmaması içindir.

6-Şimdi aramaya basın.

7-Belirlediğiniz resme tıklayın.

8-Şimdi resmi seçelim sağ tıklayıp farkı kaydete basalım.

9-Daha sonrada indirmiş olduğunuz resmi yazınıza ekleyebilirsiniz.

Sadece bilgisayardan yükleseniz dahi gözükür ama size fazladan yardımcı olmak istedim. İyi bloglamalar.
Blogger- Popüler Yayınlar Gatgetinde Resim Gözükmeme Hatası Çözümü Blogger- Popüler Yayınlar Gatgetinde Resim Gözükmeme Hatası Çözümü Reviewed by Unknown on Şubat 05, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.