-->

Bir Kızın Hayalindeki Erkek Nasıl Olunur ?












Öncelikle bu yazının yabancı dilde yazılmış bir makalenin türkçe çevirisi olduğunu belirteyim. Çeviri bana aittir. Bunu dememin sebebi sen alfa erkeğimisin ehueehue gibi saçma sorularınızı sormamanız içindir. Bugüne kadar neden kadınlar hep kötü çocuklara düşkün hiç düşündünüz mü ? Onlar pislik olduğu için değil. Onları bazıları pislik olduğu için sevmiyor olabilir ama onlar kendine güveniyor, birazda kibirliler bu yüzden seksi oluyorlar.  Bunlar hep pantolon giyerler bu çünkü erkeksidir. Bu sayede erkeksi görünürler. Bu yüzden pantolonu dolabınızdan eksik etmeyin.



Alfa Erkeğinin Davranışları Ve Alışkanlıkları

           

Her şeyden önce adam olun. Kendinizi düşünün asla başkasının mutluluğu için kendinizi riske
atmayın. Mesela bir şeyi sevmiyorsunuz, asla seviyormuş gibi davranmayın. Hoşlanıp hoşlanmadığınız şeyler konusunda emin olun. Bu sizi doğal gösterecektir. Yapmacıklıktan uzaklaştıracaktır. Ve bu davranışlarınız insanları size çekecektir.

Kendinizi keşfedin.
Neyi seversin ?
Neyden nefret edersin ?
Seni farklı kılan değerler nedir ?
Ne yapmaktan hoşlanıyorsun ?

Kendinizi bilin. Bu şekilde kendinizi tanıyacaksınız. Kendiniz gibi davranmadıkça mutlu olamazsınız millete özenmeyin.


Dünya sizin etrafınızda dönüyor. Mutlu olabilmek için kendi değerlerinizi önemseyin diğerleri ikinci planda kalsın. Kendinizi ve hayatınızı diğer her şeyden önemli olarak görün. Önemli olan sizsiniz eğer kendin gibi davranırsanız kadınlar sana ilgi duymaya başlayacaktır. Bu şekilde yaşamak cool gözükmenize sebep olur.
Nadir istisnalar dışında fedakarlık yapmayın. Bir kızdan hoşlanıyor ve ilgi görmüyormusunuz ? Onu unut siz ona zaman harcamayacak kadar değerlisiniz.
Kadınla çok ilgileniyorsanız bir anda ilgiyi kesin. bu kadında merak uyandıracaktır. Buda kadının sizinle ilgilenmesine sebep olacaktır.




Her konuya yardım severce yaklaşmayın. Gergin olmayın. Bu kişiyi seksi yapmıyor. Aksine itici yapıyor. Kötü çocuk olun dediysek sinirli bir şey çıkmayın başımıza yahu.
 Kadınların yanında diken üstünde gibi olmayın. Yapacağınız en büyük hata bu olur. Koltukta tv izler gibi rahat olun. Kendinizden emin ortamda lider gibi hareket edebilen kişiyseniz ve kızlarla rahatça konuşabiliyorsanız bu sizi inanılmaz seksi yapacaktır.
Dediğim gibi sakin olmak en yararlı etkilerden olacaktır. Yürürken yavaş ve güven içinde yürüyün korkak adımlarla değil. Yavaş ama güvenle konuşun.
Gerektiğinde işin içinden sıyrılmayı bilin. Çünkü bazen erkeklerin istedikleri şeyler tam yolunda gitmez. Bu durumlarda stresli olmamaya çalışın. Stresli olmak yerine güler güzlü olup olayı şakaya vurmaya çalışın. Örneğin üstünüze bir şey döktüler endişelenmeyin. Eve gidince yıkarlar. Sinirli olmayın. Tabiki de hafiften kızabilirsiniz.Küçük sorunları dert etmeyin.



Bir şeyi yapmadan önce onun bir sorun yaratıp yaratmayacağını düşünmenizde iyi olur. Tabi her zaman tam düşünecek bir durum ortaya çıkmaz. Bilemezsiniz ne olacağını. Sorun çıkarsa kararlı olun ve sözlerine karşı çıkmayın.  Yaptığın şeylerin doğru olup olmadığını milletten öğrenmeyin sizden iyi kim bilecek ?
Bir kızla işi ilerletmiş iseniz onu yemeğe yada gezmeye mutlaka çıkarın fakat ona sahiplenin giderken. O sizi sahiplenmesin.
Kızı öpmeyi istiyorsanız bunu ''öpüşek mi'' diye değilde en uygun zamanda gözlerinin içine bakarak yapın diğer şekilde yaparsanız tüm seksiliğiniz gider.




Liderlik... en seksi şeylerden birisidir. Erkekler için. Bu size hem özgüven hemde seksilik katar. Liderseniz bir adım ilerdesiniz. Örneğin bir grubun lideri olabilirsiniz.
Hep yapmamak şartıyla kadına yardım etmenizde size güvenmelerini sağlar. Kızları hafiften kızdırmanız zor zamanlarında onları motive etmeniz onları çok etkileyecektir.
Her şeyden önce dürüst olun kızlar dürüst olan çocuklara bayılırlar.  Saf çocuklar genellikle okulun güzel kızlarına sevdiğini gösteremez. Genellikle herkes belli edemez bu kadar güzel kız beni ne yapsın der. Ama bazı çocuklarda özgüven patlaması olduğu için bir onlar teklif eder. O güzel ve yalnız kızlarıda kapar. Gözünüz açık olsun.  Bazı çocuklar bir kızla uğraşırken niyetlerini belli eder. Bu sayede arkadaş olmaktan kurtulur. Ya sevgili olur ya hiç. Aslında bazen riskleri göze almak lazım.
Dediğim gibi çoğu kız dürüst erkekleri sever. Daha tanınan birisi olacam diyorsanız şu yalancılığı bırakmanız gerekir. Çünkü kızlar erkeğine güvenmek ister.




 Erkekler genellikle abazalığına yenik düşüp gizlice bakmaya çalışabilir kızların bazı yerlerine.Bazı erkekler onlara yakalanmaktan hiç korkmaz. Yakalansada umrunda olmaz. Çünkü o çocuklar ne istediğini biliyor ve bundan utanmıyor.
Bağımsız olun bir kıza bağlanıpta ergen triplerine girmeyin. Size kızmı yok. Hayatın tadını çıkmaya bakın. Göreceksiniz siz onlara muhtaç değil onlar size muhtaç olacak.





Eğlenceli olun. her zaman eğlenceli olun. Evde ot gibi yaşamayın spor yapın kimse göbekli birine bakmıyor bu devirde. Spor yapın sosyal aktivitelere katılın. Dünyadaki güzel şeyleri keşfetmiş olursunuz bu şekilde. Kendi başınıza mutlu olmayıda bilmelisiniz. Eğer daha güçlü bir erkek iseniz asla muhtaç olmayın kimseye.






Kendinize Değer Verin ve Sevin.  Bir erkek diğer insanlara göre kendinin daha değerli olduğunu düşünmelidir. Kendine değer vermelidir.  Güçlü bir erkeğe göre herkesden daha iyi bilen ve anlayan birisi kendisidir.  Erkek dediğin saygısız kişilerden uzak durmalıdır. Seviyesizlerle ilişki kurup kendini küçültmemelidir.
Saygınlık Nasıl Kazanılır ? Tabiki diğer insanlara saygın olarak.
Yani iyi adamlara bile saygısızlık yaparsanız saygısız olursanız bir şey olamazsınız. Saygıyı haketmeyen insanlara saygısız olun ama haketmeyenede biraz nazik olun.  Ve saygın insanların arasında dolaşın.




Bedenen güçlü ama duygusal olun. Kaba olmayın yani. Bir erkek olarakda arkanız olması lazım. Hayatta tek başına gariban gariban olunmaz ki.  İspiyoncu ve sürekli şikayetçi olmayın. Bunun yerine kendiniz üstesinden gelmeye çalışın.
İşler ters gidiyorsa elinden geleni yapmaya çalışın. Eğer güçlü ve özgüvenli olursanız başarılı olabilirsiniz.





Her gün fitness antremanı yapmaya çalış. Google play'de bir sürü var. Örneğin Runtastik Six Pack. Karın kası için. Ama google'dan tam sürümü apk halinde indirmenizi öneririm yoksa ileride para istiyor fakirler.  Düzenli antreman yaparsanız hem ruh sağlığın hemde fiziksel sağlığın yerine oturur. Unutma fitness yapmak insanı çekici yapar.





Kendini Geliştir Ve Özgüvenli Ol


Kendinizi bilin. Yukarıda belirttiğim kuralları uygularsanız mutlaka size bir özgüven gelecektir. Özgüven yoksa unut sen bu kız işlerini.



Fit oldun tamam ama özgüvende lazım sana.
Bu arada unutmadan söyleyim günlük antremanlar insanı depresyondan kurtarıyormuş. Hem fitness yapan erkeklere ilgisi olan bayan çok.


◊ Dur dur hemen gitme spor salonuna yarın gidersin oku bunları. ( Lanet olsun espri yaptım)
Bu arada sosyofobi depresyon gibi hastalıklarınız varsa bu hastalıkların türü hiç farketmez onları yenmeye çalışın. Bu size özgüvenin babasını getirir.



Erkek Ve Kız Arkadaş İlişkisi


Ne istediğinizi bilin. İlk kısımda yazdığım 6. maddeye bakınız. Cinsellik de utanılacak bir şey yok. Bu utancı yenin. Uzun zamandır bir kızla çıkan çocuğun popüler ya da cool olmadığı anlamına gelmez. Aşağıda bir erkek ile kızın ilişkisinde dikkat edilmesi gerekenler var.




 Sizin kendi hayatınız var. Hayatınızı kıza adamayın. Eğer evliyseniz bile kendi hayatınıza sahip çıkın önce. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. Eşiniz buna karşı çıkabilir. Fazla aldırmayın. Siz ona bağlı değilsiniz. Evlendiniz diye köle gibi yaşayacak değilsiniz.  Bu her iki taraf içinde geçerli. Arının artık şu yozlaşmış düşüncelerinizden.



Partnerinizi ara sıra kızdırın. Bu ilişkinin sıradanlıktan çıkmasına sebep olur. Bu sayede sıkılmazsınız.




Partneriniz başarısız olduğu konularda ona ışık tutun. Bu size liderlik katacaktır.
Partnerinizle alay etmekten çekinmeyin. Bunu üzecek derecede yapmayacağınızı söylemiştim. Eğer kırılırsa özür dileyin pişmanım deyin.




Yemeğe çıkıyorsanız o sizi değil siz onu yönetin. Her şeyi siz ayarlayın. Patron sizsiniz. Geldimi onu romantik şekilde öpmekten yada eline öpücük kondurmaktan çekinmeyin. Emin olun bu kızın çok hoşuna gidecektir. Konuşmaya çalışın ona ailenizden bahsedin ona sorular sorun. Ama evet hayır gibi cevaplar almamaya ve vermemeye çalışın mesela bir soru sordunuz hayır dedi o konu üzerinde konuşun.



Uzun vadeli bir ilişki içindesiniz. İnsanoğlu bu. Sıkılır insan biraz onu şaşırtın. Örneğin sabah birden kapısına dayanıp hadi konsere gidiyoruz deyin. Tabi biletleri önceden ayarlayın rezil olmayın sonra : ) Dediğim gibi sevgilinizi şaşırtın arada.



Güçlü bir erkeklerin sevgililerine bağımlı olmaması gerekir. Gerektiğinde arkadaşlarıyla gezip tozabilir. Çünkü adam popüler. Olur mu hiç bir kızla çıkınca herkesi unutması ? Bitince nolacak ?



 Ufak Bir İpucu
Güzel kızlar genellikle yalnız olur. Erkeği olmaz. Çünkü kimse güzel bir kıza teklif edecek kadar cesaretli değildir. Bu yüzden genellikle yalnız kalırlar. Ta ki bir özgüven patlaması yaşamış çirkin adam ona teklif edene kadar... Fırsatları kaçırmayın ve kendinize güvenin.  Ayrıca güzel kızlarla konuşurken onların güzelliğini belli ettirmeyin. Çok sıradanmış gibi görün. Kız karşısında hep aynı erkekleri görmekten bıktığı için yani kızın güzel olduğunu belli eden erkeklerden bıktığı için senden hoşlanacaktır. Eğer birazcık da tip olsa o kızla güzel bir ilişki yaşayabilirsin.
Benden bu kadar. Hepinize başarılar.

Eray Aydemir
-Ziyaretçi Makalesi
Teşekkürler !


Bir Kızın Hayalindeki Erkek Nasıl Olunur ? Bir Kızın Hayalindeki Erkek Nasıl Olunur ? Reviewed by Unknown on Şubat 07, 2016 Rating: 5

8 yorum:

  1. Tamam böyle bir yazı gördüm ya artık bu sayfada işim yok :D

    YanıtlaSil
  2. Artık paylaşım yapmayacak mısın ?

    YanıtlaSil
  3. Eee yeni paylaşımlar nerde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarımda sıkıntı var. Ayrıca bu yaz sanmıyoruum yapmam. Yazarlığı bıraktım

      Sil
  4. yakışıklı değilsen bunlar hiç bir işe yaramaz dostum.

    YanıtlaSil
  5. Lanet herif baya iyi yazmış:D

    YanıtlaSil
  6. Dostum blogunu çok sevdim ilgi alanıma giriyor devamını diliyorum senden

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.