-->

İ Doser Yeni Dozların Açıklamaları (Ruhsal Seyahat Paketi)



Youth / Sevgiyi Geliştirme (Strong) / 30 Dakika/Genç olmakla birlikte, enerjik olmayı, aşkı ve heyecanı hissedin. Gençlik Çeşmesi mevcut olmayabilir, ancak bu güçlü enerji, sevgi, güzellik dozu, sizi kalıcı olmasa bile yeniden genç hissettirmek için tasarlanmıştır.
Travel Time / Ruhsal Gelişim (İntense) / 60 Dakika / Bu doz sizin kişisel zaman makineniz olabilir. Geçmişte ya da öngörülen bir gelecekte bir şey düşünerek başlayın. Bu dozu başlatın ve bu düşünceye odaklanın, görselleşin ve o noktaya zamanla geçmeye çalışın. Astral  seyahat girişimi için yatmadan önce kullanın, çünkü başlamak daha kolay olabilir. Bir kere ustalıkla kullanıldığında, sanal zamanın herhangi bir yerinde kendinizi düşünün ve olacakları izleyin. İnanılmaz gözüküyor değil mi ?
Travel Spritiual / Ruhsal Gelişim (İntense) / 60 Dakika /Ruhsal Seyahat dozu, Cennetin tepelerine veya cehennemin derinliklerine, ve aradaki her yere götürmek için tasarlanmıştır. Geçmiş olanlar için bir iletişim aracı olarak kullanın, göklerde cevap arayın, kendinizi manevî alana hizalayın, yeni şeyler öğrenme ve araştırmaya başlayın. Gerçekten karmaşık bir manevi yolculukta evreni keşfedin. Yoğun, diğer yolculuk dozları gibi, çünkü yolculuğunuz sırasında karşılaşabilecekleri melekleri veya şeytanları tahmin edemeyiz. Hafifçe yürüyün, keşfedin...
Travel Space / Ruhsal Gelişim  (İntense) / 60 Dakika /Uzay yolculuğunu deneyin, binaural tonlar sizi atmosfere patlatırken, kapalı gözlerin karanlığı altında simüle edilmiş uzay yolculuğunun ihtişamına tanık olacaksınız. Uzay yolculuğunun ihtişamını yaşasanız da, siyah bir uçurumun karşısında sonsuza dek yüzen soğukkanlı, karadeliği de hissedebilirsiniz. 
Travel  Dimensional/ Ruhsal Gelişim  (İntense) / 60 Dakika /Farklı  boyutlu seyahatinizi güçlü ve uzun bir saatlik doz ile simüle edebilirsiniz. Diğer boyutlara kapıları açmayı hedefleyen bir doz. Bir deneyişte bile başka boyutlara açılan kapılar, boyutlararası varlıklar ile iletşim kurabilirsin. Bu doz, sizin gibi iletişim kurmaya çalışan diğer varlıklarla buluşturuyor !  İlk baştaki diğer gezilere karşı dikkatli olun ve boyutun dilini öğrenene ve diğer gezginlerin güvenini kazanana kadar ilk birkaç atılımını diğer boyutlara yalnız deneyimler halinde saklayın.

İ Doser Yeni Dozların Açıklamaları (Ruhsal Seyahat Paketi) İ Doser Yeni Dozların Açıklamaları (Ruhsal Seyahat Paketi) Reviewed by Unknown on Kasım 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.