-->

Astral Seyahate Çıkmak İçin..

Astral Seyahat Takvimi


Herkese merhaba arkadaşlar bu başlıkta " Astral ' i dinledim ama etki alamıyorum." diyen kullanıcılarımıza özel bir takvim hazırladım.
Takvimin amacı şudur ; Astral Projection dozundan etki almaya kendimizi hazırlamak ve etkiyi tam alabilmek için hazırlık diye tabir edebileceğimiz dozlar.

-Sedative yada Recrational dozlar dinlenmeli eğer ki bunu takvim şeklinde yapacaksak durum şöyle :

Pazar Günlerden pazar , yorgun argınsınız. Yada yarın okulunuz var haftaya güzel bir başlangıç istiyorsunuz. Ama genel gayeniz Astral Seyahate çıkmak. Buyrun şöyle ...
Saat 23:00 ; Bir adet Nescafe için. Kulaklığınızı takın ve uzanın . 5 dakika boyunca hiçbir şey dinlemeyin . 5. dakikadan sonra açın bir Mozart yada benim şahsi fikrim Haggard - Herr Mannelig ( ben hep bunu dinlerim. ) Müzik bittikten sonra yorgun bir günün ardından gidecek en güzel dozu player'ınıza yükleyin. "Kava" bu dozun Sedative özelliği bulunmaktadır. Ayrıca Danimarka'da bir şurup ismidir Kava . Ağrı kesici ve kas gevşetici özelliği vardır. Astral seyahet esnasındaki ayak karıncalanmaları ve bedenden çıkma ip yöntemi vs. için bu dozu kesinlikle dinlemeniz gerekiyor.

Pazartesi : Sonunda haftaya başladınız.Ama haftanın başındasınız. Bunun stresi ve günlük iş gücün verdiği stres . Ardından astral seyahat için şevkinizin kırılması. Önden buyrun ...
Dinleyeceğiniz doz ; Alert+ olmalıdır bana sorarsanız. Hem kendinizi çok iyi hissetmenizi hemde olumsuz düşüncelerden sizi arındıracak . Ayrıca Astral seyahete çıktığınız zaman ilk o 5-6 saniyelik süreyi uzatacaktır.

Salı : Bugün 2 doz dinleyebilirsiniz. Çünkü Pazar gününden itibaren dinlediğiniz 2 dozun da Sedative özelliği bulunmakta. Yani beyniniz dozlara alıştı. İlk dinleyeceğiniz doz French Roast. odaklanmanızı sağlayacaktır. Ardından 2 saat geçmesini bekleyin ve A-BOMB dinleyin. Beyninizde patlayacak bu duygusal bomba odaklanmışlığınızında etkisiyle . Aşırı güçlü hayal görmenizi sağlayacak ve bilinçaltınız buna alışacaktır.

Çarşamba : İşte bugün bizim için çok önemli. Çünkü ; artık bilinçaltınız güçlü hayal görmeye , odaklanmaya , iyi hissetmeye ve rahatlamaya dozlar aracılığıyla alıştı. Bugün dinleyeceğimiz doz bizim için çok önemli çünkü hazırlamaya çalıştığımız bu temel bizi çok kötü yerlere ve başarısızlığada götürebilir. Çünkü bilinçaltı kontrolünüz dışı çalışır. Yani bu gün bilinçaltımızı şaşırtıcaz. Ve ona her zamanki beklediği iyi hissetme yada hayal görme yerine , uyuşturucu dozu deniycez.
Dinleyeceğimiz doz : Crystal Meth bana sorarsanız kesinlikle bunu dinlemelisiniz. Ama alternatif olarak ; Marihuana , Absinthe , AMT , Crack , Hash dinleyebilirsiniz.

Perşembe : Astral için çalışmalara devam ediyoruz. Artık beyniniz rahatlamaya gevşemeye alıştı iyice. Bu gece dinleyeceğiniz doz astral yolumuzda 1 merdiven daha çıkacağımız doz. " Lucid Dream " dozu dinlemeden önce :
- Çay yada kahve ( Kolada olabilir ama mutlaka kafein olmalı. )
- Rahatlatıcı bir klasik müzik.
- Her zaman dinlerken gözünüzü kapattığınız eşyayı değiştirmeniz.
Dozu hissetmenizi dahada kolaylaştıracaktır.

Cuma : Dün Lucid Dream ' i dinledik. Ama etkilerini pek göremedik. Çünkü bilinçaltı kendini rüya görmeye değil ; Astral ' e kilitlemiş ve odaklanmıştı. Bu gece tekrar Lucid dream ' i dinliyoruz

Veee CumartesiBu gece , O gece ... Astral Projection 'u dinleyeceğimiz gece. Bunu yapmadan önce şunları bilmelisiniz :
- Gün içinde yorucu işler yapmaktan kaçının.
- Eğer çok duygusal bir çöküntü yada aynı derecede bir sevinç yaşadıysanız dinlemeyin.
- Hafta içerisinde bulunduğunuz odada değişiklikler yaptıysanız dinlemeyin.

Kulaklığınızı takın ve rahatlamaya başlayın. Kendinize telkinler verin.
Bu gece astral'e çıkıcam vs. telkinler başarıya ulaşmanızda size yardımcı olacaktır..

İyi dozlar , Kolay gelsin
Astral Seyahate Çıkmak İçin.. Astral Seyahate Çıkmak İçin.. Reviewed by Unknown on Aralık 28, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.