-->

I Doser Doz Açıklamaları


BigBangX6 / ?? (Extreme) / 6 Hour
 İlk ve tek 6 saatlik doz ! Renkleri görme kokuları duyma gibi manyak etkileri ve daha bir çok dehşet etkiler.. En İyi doz diyebilirim. Ayrıca en pahalı dozdur. Maalesef ücretsiz drg dosyası yoktur. satın almanız gerekir

I Doser Nedir ? Konusuna göz atmalısın.

Cliff Hanger / Eğlence (VERY STRONG) / 35 Minutes
Bu Doz Ayaklarınız Yerden Yüksekte Uçsuz Bir Uçurumun Dibindeymişsiniz Hissi Verir.Uçurumun Dibinde Olduğunu Hissedeceksiniz Bileceksiniz Fakat Göremeyeceksiniz.Baş Döndürücü Etkisi Var Bu Yüzden Yatacağınızda Almanız Tavsiye Edilir Bu Dozu. Yeni Doserler İçin Kullanılmasında Sıkıntı Yoktur.


Bromo-Dragonfly / Hallucinogenic (Extreme) / 45 Minutes
Bromo Dragonfly Bir Halüsinojenik Uyuşturucudur.
Kullanan Kişi Sayısı Dünyada Parmakla Sayılacak Kadar Azdır. Bu Doz Son Derece Halüsinojeniktir. Etkileri İse Egonun Azalması, Görsel Hayaller Değişiklikler,Hafıza Akıl Karışıklığı Gibi Etkileri Var.



Reset / Brain Reset / 20 Dakika
Reset Sizi 8Hz Seviyesine Getirerek Beyini Sıfırlar. Bir Dozu Dinledikten Sonra Beklemek İstemiyorsanız Bunu Dinlemeniz Gerekmektedir Yoksa Etki Etmez. 




Marijuana / Eğlence (Very Strong) / 45 Dakika
Esrar Etkileri Tabi Zararlı Şekilde Olmayan... Üstelik Dumansız Ruh Değişimi, Thc Yani Sinir Hücrelerinin Gevşemesi Ve Keyif, Artan Felsefi Veya Derin Düşünceler Müzikte İsteğinde Artış Yüksek Derecede Vücutda Keyifler.. Şimdiye Kadar Yapılmış En Karmaşık Dozlardan Biri.. Yapımı Bir Yıl Sürdü.



Out of Body / Stimulant (Strong) / 30 Dakika
Bu Doz Astral Seyahat Yapamayanlara Çok Yardımcı Olacaktır. Bu Doz Sayesinde Ruhunuzla Bütün Evreni Dolaşabileceksiniz. Zaman Ve Mekan Aldatmacası Değildir Her Şey Gerçektir. Sakin Ver Rahatca Bir Yere Gidip Dinlerseniz Yüzde 75 İhtimalle Çıkacasınız Astral Seyahata.



MultipleO / Sexual (VERY Very Strong) / 30 Dakika
Çok Yoğun Şekilde Orgasm Yaşayacaksınız.Eğer Aşırı Derecede Zevk İstiyorsanız O Zaman MultipleO ! -



QuickHappy / Antidepressant (Moderate) / 5 Dakika
Bir Çok Kişinin Kullandığı Mutlu Edici Bir Dozdur. Bir Çok Kişinin Sabah Kullandığı Bir Dozdur. Gün Boyu Mutlu Eder Sizi. Bu Dozu Kullandıktan Sonra Ofiste Çalışmak Ne Kadar Kolay Göreceksiniz.


ESP+ / Ruhani (Extreme) / 1 Saat
Kart Oyunları Öncesi Şansı Geliştirmek Duyu Ötesini Algılamak, 6. Hissi Geliştirmek, Telepatiyi Geliştirmek, Zihin Okuma,Basiret Geliştirmek İçin Yapılmış Bir Dozdur Parapsikolojiyle İlgileniyorsanız Bu Doz Tam Size Göre


Datura / Hallucinogenic (Experimental) / 45 Minutes 
Böyle Bir Şeye Hazırmısın ?
Bir Yarasa Gibi Kör Olacaksınız Bütün Sesler Kesilecek Yalnızda Kalbinin Sesini Duyacaksın.Ve Cehennem Gibi Sıcağı Hissedeceksin. Rüya Gibi Olacak O Kadar Çok Halüsinasyon Etkisi Varki Uzaktaki Kişilerle Görüştüm Diyenler Oluyor Bu Doz İçin. (Doz Sırasında)


Gate of Hades / Premium (Açıklanamayan) / 30 Dakika
Ağlayışlar, Diş Gıcırtıları, Ölüm Hissi, İşkence,Ve Bir Çukur Orada Ateş... Korkunç Bir Doz !

Tranquil / Sedative (Semi-Moderate) / 30 Dakika
Sizi Sakinleştirir.Ruhunuzu Ve Kalbinizi Isıtır. Herşeyi Bütünleştirir. Sandaldaymışcasına sallandırır çok harika bir doz. Açıklamak Çok Zor Sadece Denemeniz İÇİN Yalvarıyorum.

PCP / Recreational (INTENSE) / 35 Minutes / 
Çok Güçlü Bir Uyuşturucudur PCP. Halüsinasyon Görebilirsiniz,Bazı Kulllancılar Etkilerinde Kendilerini Çok Güçlü Yenilmez Olarak Görmüştürler. Ayrıca Korkabilirsiniz Ve Panik Yaparsınız.


LSD /Eğlence (Very Strong) / 30 Dakika
Açıklama : LSD En Çok Bilinen Ve Araştırılan Uyuşturucu. Doz Çok Güçlüdür Etkiler İse :
Çağrışım Artar, Yaratıcı Düşünme, Farkındalık, Asansör Hali Ruh, Açık Duyu Farkındalığı, Kapalı Açık Halüsinasyon ( Daha Önce Halüsinasyon Görmediyseniz Etki Etmeye Bilir.) Hayat Değiştiren Derin Bir Manevi Deneyim.


SocialPlus / Antianxiety (Very Strong) / 30 Dakika
Sosyal Deneyimde Gelişme İsteyenler İçindir Mesela Toplantıda Sunum Yapacaksınız. Sizi Sosyalleştirir Ve Kendinize Güven Gelir. Özgüven Oluşur Sizde. Doğal Duruşunu Geliştirir Ve Ego Arttırır. Bu Doz Büyük Potansiyelde Çekingenlikleri Yok Etmek İçindir. Bana Göre En İyi Dozlardan Diyebilirim.



Precognition( 6. His, Önsezi) / Ruh (Extreme) / 1 Saat
Olanlara İnanamayacaksınız. Bu Doz Sizi Geliştirmek İçin Hertürlü Gayreti Gösterecektir. Size Geliştirilmiş Basireti Ve Fal Niteliğini İmaje Ettirerek Önseziyi Kabul Ettirecektir.Bu Doz Sizin Altıncı Hislerinize Yardımcı Olacaktır. Tahmin Ettiğiniz Herşey Gerçekleşecek. Önsezinizin Açık Olması İçin Haftalık Dinlenmesi Tavsiye Edilir. Bu İşlere Yatkın Değilseniz Daha Fazla Dinlemeniz Tavsiye Edilir. Seçim Sizin.

Orgasm / Sexual (VERY Strong) / 50 Dakika
Yoğun Bir Zevk, Kasların Kasılması,Titremeler... Şimdiye Kadar Benzerini Görmediğiniz Bir Zevk. Titreyeceksin Sallanacaksın Ve Bütün Vücudun Mutlulukla Titreyecek.

First Love / Sexual (VERY Strong) / 30 Dakika
Aşk Duygusunun Bütün Etkilerini Bu Doza Yükledik Bütün Hisleri Bu Dozda Yaşayacaksınız. Aşk Nasıl Bir Şey Hissedeceksiniz. Nazik Bir Isınma,Esenlikle Beraber Aşkı Bileceksiniz. BU Doz İle Herşey Daha Güzel Ve Parlak Olacak.

Zero Gravity / Experimental (Extreme) / 1 Saat
Kendinizi Uzay Gemisinde Hissedeceksiniz. Bu Doz Sıfır Yerçekiminin Etkilerini Taklit Eder. Yani Ayaklarınız Yerden Yüksekte Havada Duruyor Gibi Hissedersiniz.


Morphine / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Aşırı Derecede Uyuşturucu !  Nerdeyse Rahatsız Edecek Seviyede Rahatlama Duygusuna Boğulacaksınız. Bu Dozu Test Ettik Kullanıcı Şu Sözleri Söyledi '' Herşey Çok İYİ Herşey Çok İyi ! '' Bu Doz Belli ki kullanıcıya sert vurdu.

Heaven's Door / Premium (Very Strong) / 1 Saat
Orda Yüksekte Bir Kapı Var. Orası Sanki Mahşer. Sonra Oraya Gidiyorsunuz. Ve Yaptığınız Günahlar Aklınıza Geliyor. Ve Ağlamaya Başlıyorsunuz. İlahı Bir Yolculuğa Hazır Olun.


Alcohol / Eğlence(Moderate) / 35 Dakika
Alkol, Bira, Şarap... Alkol İnsanların En Çok Kullandığı İçeceklerden Biridir. İnsanları Sarhoş Eder. Gevşeme, Ruh Değişimi , Mutluluk, Baş Dönmesi,  Düşük Sosyal Kaygılar Etkileri Yumuşaktır Ve Rahatlatır.




5HTP /Antidepresan(Moderate) / 25 Dakika
Bu Dozun Beyninizde Mutluluk Hormonları Ürettiğini Biliyormusunuz ? 5HTP Beyninizde Bir Amino Asit Kullanır.Yani Mutluluk Hormonu.Sizin İçin Bu Dozu Tasarladık Herşey Normale Dönecek Mutlu Olacaksınız 
 Stresin Garantili Formülü Bu Doz. En İyi Etki İçin Sabah Uyandığınızda Dinleyebilirsiniz.

OVERDOSE / Experimental (Extreme) / 1 Saat
Bu Doz Aşırı Panik Ve Korkuyu Simüle Edecektir. Aşırı Isınma, Titreyen Eller,Aşırı Kaygı, Panik Atak, Paranoya, Baş Dönmesi Gibi Çılgın Etkileri Var. Bu Dozu Dinlerken Çok Korkacaksınız. Endişe Krizi Yaşayacaksınız.


Trip / Dinlenme (Very Strong) / 35 Dakika
Değişime Hazırmısınız ? Doz Hayat Değiştirir (Eğer Tam Etki Alınırsa) Halüsinasyon Dozudur. Açık Göz Etkileri Var, Aura Görme, Yıldız Desen Efektleri Görme Gibi Etkileri Var. Sizi Duygusal Duyarlılık Artışı,Işıklar Daha Parlak Ve Güzel Görünmesi, Mucize, Ruh, Sevinç, Üzüntü, Ümutsuzluk Etkileri, Dini bilinçlenme, Gönül Ferahlığına Kavuşmanızı Sağlayabilir Ve Muhtemelen Gizli Psikolojik Duygular Olabilir. 



Ecstasy / Sexual (VERY Strong) / 30 Dakika
Orgazma Benzer Duygular Yaşatır. En Kuvvetli Ve Hızlı Cinsel Dozudur.

Lucid Dream / Uyku (VERY STRONG) / 30 Dakika 
Lucid Rüyalar... Rüyada Olduğunu Farketmek.Bu Dozu Yatmadan Hemen Önce Alınması Gerekir. Bu Doz 2 Şeyi Yaptırmak İçin Tasarlandı. Birincisi Rüyalarınızı Canlı Berrak Yapmak İkincisi Rüyalarınızı Kontrol Edebilmek.
Normalde Lucid Rüya Yapmak İçin Yoğun Bir Çalışma Ve Aylar Sürer Fakat Bu Doz Sizi Çalışmadan İsteklerinize Kavuşturacak Unutmayın Bu Doz Çok GÜÇLÜ

Peyote / Eğlence(Çok Çok Güçlü) / 35 Dakika
Eğer Halüsinojenik Deneyimler İçin Yeniyseniz O Zaman Bu Doz Size En Uygunudur. Peyote Çok Daha Keyifli Bir Doz ! Eğer Atmosferden Uçmak İstiyorsanız Bu Doz Tam Size Göre. Vücut Görüntü Bozukluğu Algı Bozulmaları İletişim Zayıflaması... ( Kalıcı Değildir Kesinlikle Bir Kaç Saat Sürer.) Çaylaklara Kesinlikle Önermiyoruz Bu Dozu. I Doserin Yöneticisinin Favori Dozu

A-BOMB /Dinlenme(VERY STRONG) / 30 Dakika
BOOOOM! Bu beyin A-Bomb
Bu Doz Böyle Çalışır: Başlangıçlarda Yavaş Bir Şekilde Derin Bir Çukurdan Rampaya Çıkar Gibi Duygusal Duygular Belirmeye Başlar. Beyin Hangi Duygudaysa O An O Duyguyu Yaşarsın. Dozu Dinlerken Bir Şeyler Olmaya Başladığını Düşünüyorsanız Emin Olun Doz Etkilerini Göstermeye Başlar. Sonra Küçük Bir Öfori, Hafif Soğuk Bir Ter, Sıcaklamaya Başlıyorsunuz Size Bir Şeyler Oluyor Bugüne Kadarki En Mükemmel Doz. Sonra A Bomb Söner Ve Sizi Hrz Seviyesine İndirir Bilinç Kaybına Yani.... Sonrada Size Duygu Rampası Yaşatır Benim Bilmediğim Duygular.. Bu Dozun Etkilerinden Haberdar Olmak İçin E Posta Alan Kişiler Var Bu Doz Tam Size Göre 


Anti-Migraine / Yatıştırıcı(Moderate) / 20 Minutes
Herkesde Bi Baş Ağrısı Olur. İlaçlar Etki Etmez Bazen Bazıları İlaç Sevmez. Bu Dozun Tasarlanma Nedeni Budur. Baş Ağrılarını Siler Atar Ve Seni Rahatlatır.


Abduction / Premium (Extreme) / 45 Dakika
Uzaylılar... Kaçırılma İle İlgili Bir Doz Yaptığım Çevirilerden Tam Olarak Anlayamadım. Yan Etkileri Korkunç Kabus Ve Rüyalar Olabiliyormuş. Zamanda Yolculuk Ve Uzaylılar İle İlgili Birşey Denemek Lazım 


ACID / Eğlence (Very Strong)/ 30 Dakika (HIZLI SÜRÜM Tecrübeliler İçin ) 
Asit Dozu Etkileri :Bilinçde Genel Değişim, Zorlu Odaklanarak Sıradışı Vücud Duyumları ( Yüz Kızarması,Titreme, Tüylerin Diken Diken Olması, Vücud Enerjisi), Alışılmadık Düşünce Ve Konuşma, Zaman Algısında Değişiklik, Hızlıca Değişen Duygular ( Mutluluk Korku Öfke Sevinç vs.) Sonra Vücud Sıcaklığında Hafif Artışlar Gibi Bir Sürü Etkisi Var Çok Güçlü Bir Doz. Hayatın Yolculuğuna Hazır Ol.


Adderall / Uyarıcı(VERY STRONG) / 35 Dakika
Adderall Sinir Sistemini Uyaran Bir Haptır.
Konuşkan Olursun Ve Kendine Güvenin Artar.Konsantrasyon Artışı Sağlar. Uyanık Kalırsın Uyku Diye Birşey. Olmaz Doz Etkisi Sebebiyle. Konsantre Arttığı İçin Ders Yapmadan Öncede Kullanabilirsiniz Etkisi Olur.



Brain + / Recreational (VERY STRONG) / 30 Minutes
 Bu Doz Sizi Zeki Yapmak  İçin Tasarlandı. Eğer Yaratıcı Ve Derin Düşünmek İstiyorsanız Bu Doz Tam Size Göre.Saf Düşüncelerle Belkide Çözemediğiniz Sırları Çözeceksiniz.


Adrenaline / Eğlence-Dinlence(Strong) / 30 Minutes
Dövüş Savaş Yada Kaç ! Vücuda Adrenalin Salgılar. Zor Durumdamısın Çıkışta Kavgamı Var : ) O Zaman Bu Doz Tam Sana Göre ! Fiziksel Performans Artışı Kan Damarlarının Genişlemesini Kaslara Daha Fazla Kan Geçmesini Sağlar  Son Derece Güvenilir Bir Doz.


ADRENOCHROME /Eğlence-Dinlence (Very Strong) / 30 Dakika
Bu Bir Oksidasyon Ürünüdür Adrenalin Sağlar Ve Güçlü Halüsinasyonlar Ve Tuhaf Şaşkınlık Etkileriyle Ünlüdür.


!RAVE! / Eğlence(Very Strong) / 30 Minutes
Bütün Gece Parti ! Mutluluk Dalgalarını Tüm Vücudun Damarlarına Pompalayacak !! Sevgilinle Veya Arkadaşla Bir Dans Partisinde Olduğunu Düşün İşitsel Halüsinasyonlar.... ! Bu Doz Çok Özel Bir Uyuşturucudan Esinlenerek Yapıldı.

AfterAwake / Geliştirme (Strong) / 45 Dakika
After Awake Sabah Dinlemeniz İçin Benzersiz Enerji Artışı Ve Ruh Temizleyici Bir Dozdur. Eğer Dozdan Etki Aldıysanız Mutlu Bir Gün Geçecektir Büyük İhtimal. Bu Doz Zihninizi Açar Ve Verimli Yapan Bir Vitamin Gibidir. Kalıcı Etki Yapabilir Müthiş Bir Doz.



AFTERGLOW / Cinsel (Moderate) / 30 Dakika
After Hissi : Şehvet İstermisiniz ? Orgazmın Havai Fişekleridir Bu Doz. Arkanıza Yaslanın Ve Saniyede Değişen Milyonlarca Hissi Yaşayın :)



AfterMath / Uyarıcı (VERY STRONG) / 30 Dakika
Etkileri :  Esenlik, Neşe ve Coşku İle Büyük Bir Artış Uyanıklığı Ve Enerji Artışı.. Yorgunluğı Siler Atar Vücudunuzdan.


Chakra Ajna / Manevi(VERY STRONG) / 45 Dakika
Üçüncü Gözün Açılmasında Etkilidir. Üçüncü Göz İle Yapabileceklerinizi Bilmiyorsanız Hemen Araştırın Ve Bu Dozu Dinleyin Gerçekten Çok Tuhaf Bir Şey. Ayrıca 6. Hisleriniz Gelişir Bu Doz Müthiş !!!!

Alert+ / Uyarıcı (Very Strong) / 25 Dakika
Bazı Günler Aşırı Odaklanma Konsantre Gerekir.
O Zaman Bu Doz Size Yardımcı Olacak Gibi Gözüküyor. Öğrenciler İçin Önemli Bir Günde Mesela Sunum Yapacak Yada Önemli Bir İş Görüşmesi Var Bu Doz Size Yararlı Olacak



Alpha / Saf (8-13 Hz) / 30 Dakika
Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon, Vb, Alfa Meditasyonda İlerlemek İçin Mükemmel Bir Başlangıç .Alfa Seviyesinin Etkileri ''8-12.9 Hz arasında kalan daha yavaş bir dalga kalıbıdır.gözlerinizi kapatarak dinlenme moduna geçtiğiniz anda devreye girer. Alfa beyin dalgaları iç gözlemle ilgilidir. Alfa durumunda iken beyin rahatlatıcı kimyasallar salgılar. Yüksek ucunda iken süperöğrenme dediğimiz hali yaratır.Bir kitaba derin bir şekilde daldığınızda beyniniz alfa dalgaları üretiyordur. Uyku öncesi ya da uyanma başlangıcında düşük düzeyde alfa dalgaları üretir.Derin alfa düzeyi, düşük seviyeleri, iç huzuru ve hoşnutluk, dinginlik getirir. Geleneksel meditasyonun en temel beyin dalgasıdır. Beta kaç ve döğüş modelini yaratırken alfa gevşeme modelini yaratır. Dış dünyadaki tehlikeler yerine içe döner, gevşemeyi ve rahatlamayı öğrenir. Kendini yeniler.''



 Amanita / Halüsinasyon (Extreme) / 30 Dakika
Güçlü Ve Sürükleyici Bir Deneyim Olacak. Halüsinasyonejik Mantarların Etkisini Verir. İşitsel Görsel Halüsinasyonlar, Ruh Hali Değişiklikleri, Öfori Rahatlama, Denge Kaybı, Uyuşukluk Gibi Etkileri Var.


 Anesthesia / Sedative (VERY Strong) / 30 Minutes
Kısa Süreli Ama Çılgın Bir Deneyim Bu Dozu Bilgisayarda Değil Yatakta Dinleyin. Ağrıyı Hissetmemek Nasıl Bir Duygu Anlayın. Dişinizi Çekin Mesela Koparın Acımayacak I Doserin Yapabileceklerine İnanın.



Ambie / Prescription (STRONG) / 45 Dakika
Yatmadan Önce Kullanıldığında Çok İyi Etki Eder. Muhtelemen Dozun Ortasında Uykunuz Gelecek Bitiminde Uyumuş Olacaksınız.Eğer Bu Dozu Dinledikten Sonra Uyumazsanız Çok Yorgun Hissedebilirsiniz O Yüzden Yatarken Kullanın Sizi 7-8 Saat Uyutur.



AMT / Stimulant (VERY STRONG) / 35 Dakika
Amt Uzun Etkili Coşkulu Bir Uyarıcıdır.Uyarıcı Olsada LSD Benzeri, Amfetaminin Düşük Seviyesidir. Eğer Kötü Çarparsa Aşırı Yorgunluk OLabilir. Olumlu Etkiler İse Şunlardır : Enerji Artışı, Ruh Hali Değişimi, Gülümsemeler,Kapalı Göz Halüsinasyonları, Artan Farkındalık, Müziğe İLgi Gibi Etkileri Var.



Anesthesia / Sedative (VERY Strong) / 30 Minutes
Kısa Süreli Ama Çılgın Bir Deneyim Bu Dozu Bilgisayarda Değil Yatakta Dinleyin. Ağrıyı Hissetmemek Nasıl Bir Duygu Anlayın. Ağrı Diye Bir Şey Kalmayacak. I Doserin Yapabileceklerine İnanın

Anti Nausea / Uyarıcı (Hafif) / 45 Dakika
Hafif Bir Doz... Hastalık, Mide Bulantısı Kusma Gibi Hastalıklara Tedavi İçin Tasarlanmış Bir Dozdur. Üstelik Duygularınıda Düzeltir Mesala Kızgınsan Kızgınlığın Gider.



Anti Sad / Ruhsal / ? Dakika
Üzgünlüğü siler atar. O mutsuz görünüme son.



Aphrodisiac / Cinsel (Very Strong) / 30 Dakika
Açıklamalardan Anladığım Kadarıyla Cinsel İstek Arttırıyor. Artık O Lanet Olası Kanallarda(Flash Tv ) Satılan Saçma Sapan Ürünlere Son !



Asphyxiation / Cinsel(Extreme) / 45 Dakika
Cinsel Boğulma, Hiç Tatmadığınız Bir Cinsel Zevk Ve Nefes Oyunu. Mutlaka Denemelisiniz.


Astral Projection / Uyku (VERY STRONG) / 30 Dakika
Açıklama : Astral Seyahat Binlerce Yıllara Dayanır Antik Çinde Keşfedilmiştir. 
Bu Dozu Karanlık Odada Dinleyin. Ruhsal Bir Yolculuğa Çıkacaksınız (Sitede Fazla Açıklama Yoktu)


AstralQH / Uyku(VERY STRONG) / 10 Dakika
Astral Dozunun Kısaltılmış Halidir Çok Hızlı Bir Şekilde Astral Seyahat.Deneyimli Kullanıcılarda İşe Yarar


Aura+ / Ruhani (Moderate) / 20 Dakika
Aura  Vücutta Var Olan BirElektromanyetik Bir Enerjidir. Parlak Renk Olarak Gözükür Ve Şifa İçin Kullanılabilir.Hatta Ruh Halini Değiştirmek İsterseniz Kullanabilirsiniz.Şu Anda Siyah Aura Yaşıyorsanız  Değiştirir. Mesala Sarı Yapar.



Ayahuasca / Ruhsal (Strong) / 45 Dakika
Bu Doz Ayahuasca  Bitkisinden Esinlenerek Yapılmıştır. Ekileri İse Ruhsal İyileşme, Kişisel İçgörüş Depresyondan Kurtulma Psikolojik İyileştirmesi Gibi Şifalı Etkileri Var. Kalp Gözünüde Açtığı Söyleniyor.



Bath Salts / Uyuşturucu(Extreme) / 1 Hour 
Banyo Tuzlarını Bilmeyen Yoktur Heralde.
Sentetik Uyuşturucunun Benzerini Yaptık. Risk Olmaksızın Bu Deli Uyuşturucunun Etkilerini Deneyebilirsiniz. 



Beta / Saf (13 to 30 Hz) / 30 Dakika
Sizi Beta Seviyesine Sokar Beta Etkileri : Odaklanma, Canlılık, Konsantrasyon.Zihinsel Yeteneklerde Artış, Uyanıklık Ve IQ Artışı Olur.



Black Sunshine / Eğlenceli (VERY STRONG) / 35 Dakika
White Crosses Bilirsiniz En İyi Dozlarımızdandır. Ondan Daha İyisini Yapacağım Dediğimde Gülmüşlerdi. Fakat Bu Doz Çıktıktan Sonra Gördülerki Bu Doz Gerçekten Bir Mucize ! Bu Doz Kelimelerle Anlatılmaz.İçinize Bir Işık Doğacak Hadi Bu Dozu Dinleyin !! Tarif Edilmez Bir Doz.




Bloodthistle / Kurmaca (VERY STRONG) / 30 Dakika
True Blood (TM HBO) Dizisinden Alınan Bir Uyuşturucudur.Cinsel İlişki Öncekilerden Çok Daha Zevkli Olacak. Sizi Bir At Gibi Yapacak :)


Budder / Recreational (INTENSE) / 45 Minutes /
Daha Güçlü Biraz Thc Deneyimi Sizi Bekliyor.Bu Doz Diğer Dozlarda Çok Farklı Ve Üstündür. Sadece Ama Sadece Deneyimli Kullanıcılar Kullansın THC Kafası Yaşamaya Varmısın? 



Bufo)Toad / Recreational (Strongest) / 35 Minutes 
Bufo Toad En Güçlü Doz Olarak Kendini Kanıtlamıştır. Etkisi İse Bufo Toad Kurbağasının Zehirinin Etkisidir I Doser Düzgün Bir Açıklama Yapmamış Maalesef.



Calm ME / Antianxiety (Moderate) / 20 Minutes 
Kendine güvensizlik, Kaygı Endişe Gibi Hastalıklarınızı Giderir  Doz Sizdeki Endişeyi Siler Atar Mutlaka Deneyin Çok Rahatlayacaksınız.



Capsaicin / Stimulant (Very Strong)  1 Saat 
Bu Doz Bir Biberden Esinlenerek Yapıldı. Etkisi İse Vücuda Temas Ettiğinde Yanma Hissi. Dozun Etkileri El Yüz Dil Dudak Şişmesi ( Doz Esnasında Gerçek Değildir) Sıcak Vücut Yanma Hissi Gibi Deli Etkileri Var.



Chakra / Stimulant (VERY STRONG) / 30 Dakika
30 Dakika İçerisinde Tüm Büyük Çakraların (7) Etkilerini Yaşayacaksınız Çakraların Anlamını Bilmiyorsanız Araştırın.



Cheese / Recreational (INTENSE) / 40 Minutes 
Kokain Ve Eroin Karışımı Bir Dozdur Etkileri Çok Daha Güçlüdür. Oryantasyon Bozuklukları  (?) Yoğun Coşku, Aşırı Yorgunluk Uyku Gibi Esrar Etkileri Var. Fakat Çok Ama Çok Güçlü Doz Yenilere Tavsiye Edilmez.



Chloroform / Sedative (Moderate) / 45 Minutes
Bu Doz Sırasında 10dk Sonra Hiç Birde Şey Hissetmezsiniz. Sonra Zehirlenmeye Başlarsınız Kafan Hoş Olur Sonra Çarpıntılar Başlar Yüzünüz Uyuşur Ve Jole Gibi Olursunuz. Çok Ama Çok Garip Bir Doz.


Clairvoyance / Spirit (Extreme) / 1 Hour / 
Basiret Gelişimi Duyu Ötesini Algılama, 6. His Güçlerini Geliştirir Düşünsenize Geleceği Görüyorsunuz Müthiş Bir Doz ! Parapsikolojiye İlgisi Olanlar İçin Birebir Doz.


Cocaine / Eğlence (VERY STRONG) / 30 Minutes
Kokaini Bilmeyen Yoktur Heralde :) 
Uyanıklılık Dinç Olma Yani, Düşünme Zayıflığı,Konsantre Ve Enerji Artışı Gibi Etkileri Var.



Codeine / Recreational (Very Strong) / 35 Dakika
Morfin Uyuşturucusunun Benzeridir. Baş Dönmesi,Ahmaklık, Sıcak Vücut Sarhoşluk Gibi Etkileri Var.



Brain Conditioner / 20 Minutes 
Dozlardan Tam Etki Alamıyorsanız Denemede Fayda Var. Dozun Etkiyi Yüzde 10 Arttırdığı Söyleniyor. Dozdan Hemen Önce Reset Dinlemeden Dinlemeniz Gerek.



Confidence / Antianxiety (VERY STRONG) / 30 Minutes  
Topluluk Karşısında Konuşamıyor Utangaçlık Yapıyorsanız Bu Doz Sayesinde Size Özgüven Gelecek Utangaçlık Hissi Gidecek Utangaçlık Hastalığına Çare Bir Doz.



Content / Sedative (Moderate) / 20 Minutes
Content Sizin Yüzünüze Bir Gülümseme Getirecek, Sakinleştirecek Ve Zihninizdeki Olumsuzlukları Silecektir. Ve Dozun Amacı Budur. 





Crack / Recreational (Very Strong) / 30 Minutes
Kokainin Saflaştırılmış Versiyonudur.Etkileri Bir Kaç Dakika İçinde Belirir.Yoğun Bir Öfori Mutluluk Gibi Etkileri Var.Ayrıca Halüsinasyon Gördürür.



Crystal Meth / Recreational (VERY STRONG) / 35 Minutes
Bu Doz Hem İyi Hem Kötü Etkiler Bırakabilir. Etkisi Tüm Vücuda Yayılacaktır. Artan Enerji Ve Uyanıklık Etkisi,Coşku, Artan Cinsellik, Aşırı Konuşma, Terleme, Görsel ve İşitsel Halüsinasyonlar (Sesleri Duyma.) Bu Doz Ekstazi Benzeri Bir Dozdur Fakat Daha Güzel Diyebilirim. Doz Bir Kaç Kez Kullanıldığında Fiziksel Ve Bedensel Etkileri Olabiliyor. Crystal meth uyuşturucusunu japonlar askerlere uyanık kalmaları için verilmişti. İnanılmaz derecede enerji veren bir bir uyuşturucudur. Bu doz ise bu uyuşturucuyu taklit etmeye çalışmıştır. 



Darvo / Prescription (VERY Strong) / 45 Minutes 
Darvo Beyindeki Ağrı Duygularını Etkileyerek Eğer Ağrınız Varsa Onu Giderir. Ağrı Kesici Gibi Daha Etkili Tabi :). Üşümeye Kas Seyirmesine Neden Olabilir.


Delta / Pure (0.5 to 4 Hz) / 30 Dakika
Derin Uyku Yada Bilinçsizliğin Aralığıdır Bu Delta Seviyesi. İlahi Etkiler, Komada Hissetme , Derin Uyku, Kişisel Gelişim, Ölüm Anı Gibi Etkileri Var Yani Delta Dalgasının Aynısı.


Demerol / Sedative (Very Strong) / 30 Dakika
Orta Veya Şiddetli Ağrıları Geçirmek İçin Kullanılan İlacın Etkisidir. Beyin Aktivitelerinin Yavaşlaması Ve Coşku Etkileri Var.


Desox / RX (Extreme) / 45 Minutes 
10 Mg Metamfetamin Etkisini Vermek İçin Tasarlanan Bir Doz. Etkileri İse : ( Uyanıklık, motivasyon ve kısa dönem beyin aktivitesini artıran madde yüksek dozlarda öforiye neden olmaktadır. Madde alındığında tansiyon ve vücut sıcaklığı yükselir, göz bebekleri genişler.)

Dexies / Recreational (VERY STRONG) / 35 Dakika
Dozun Etkisi: "İlk endişeli ve paranoyak olmaya başladım. Açık camdan gelen esinti beni korkutmuştu. Çünkü bi ısınıyordum, bir üşüyordum. Vicuduma bağlı değilmişim gibi hissettim. Doz bittiğinde dün sanki hiç olmamıştı. Dün yaşadığım her şeyi unutmuştum." Açıklamada Bulunan Buydu.



Dila / RX (Very Strong) / 30 Minutes /
Dilaudid Hydromorphone Etkilerini Simüle Etmek İçin Yapılmış Bir Dozdur. Ayrıca Cennete Girecekmiş Gibi Dibindeymiş Gibi Hissedebilirsiniz. Kullanıcı Deneyimlerine Göre Eroine Çok Benziyor.


Diphenhydramine / Stimulant (Very Strong) / 30 Minutes
Etkileri Görsel Çarpıtmalar, İşitsel Halüsinasyonlar Ve ses Çarpıtmaları, Sıradışı Düşünce Ve Konuşma, Kızaran Cilt, Sallanma Gibi Etkileri Var En Başta İse Uykuya Yardımcı Bir Dozdur.



Divinorum / İlahi (VERY STRONG) / 30 Dakika 
Bu Doz Size En Ruhani Yolculukları Yaşatır. Ruhunuzu Bir Yolculuğa Çıkarır Bu Doz Karanlıkta Yatakta Dinlenmeli.


DMT / Prescription (VERY STRONG) / 35 Dakika
Bu Doz Gerçekten Çok Garip Halüsinasyon Göreceksiniz Uzaylıları Andıran. Fazla Açıklama Yapmamış I Doser, O Yüzden Denemek Lazım.


 Downer / Sedative (Moderate) / 20 Dakika
Stresli Bir Günün Ardından Kullanılmak İçin Tasarlandı Bu Doz. Fakat Uyku Getirmek İçin Tasarlanmadı Sakinkik Rahatlık İstiyorum Diyenler İçindir.



DXM / Prescription (VERY Strong) / 45 Dakika
Sentetik Uyuşturucu Olan Dxm Benzerini Yaptık. Etkileri : Duygu Değişimleri, Coşku,Kıkırdamalar,Yaratıcılığın Artması Gibi Güzel Etkileri Var.


Energizer / Stimulant (VERY STRONG) / 30 Dakika
Enerji İçeceği Ve Kahve Filan Unutun. Çünkü Bu Doz Sizi Dinlediğinizde Tüm Gece Ayakta Tutacak Uyku Diye Bir Şey Olmayacak O Gece !


Ephemerol / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
Bu Doz Telekinezi Ve Telepatik Yetenekleri Arttırmak İçin Tasarlandı.Ayrıca Durugörü Yeteneğinizi Arttırmak İçin Tasarlandı. Bu Doz Sizi Diğer Boyutlara Taşıyabilir Ruhen.


Ether / Stimulant (Very Strong) / 20 Dakika
Çok Hızlı Nabız Atışı,Heyecan, Canlılık Gibi Etkileri Var. Bu Doz Beyninizi Sıfırlarken Depresyon Olmaz. Ether Koklandığında Bayıltan Maddedir Ondan Esinlenerek Yapılmış Bir Dozdur.


Excite / Sexual (VERY Strong) / 50 Dakika
Excite Dozunu Dinlerken Orgazm Yaşatmaz. Etkisi Eşler İçin Cinsel İlişkiden Önce Sizi Hazır Hale Getirmek İçin Tasarlandı. Duygusallık Ve Cinsellik İle Sizi Venüs Uyumuna Getirir.


Extend / Sexual (Moderate) / 20 Dakika
Cinsel İlişliden Önce Kullanılmalı. Erken Boşalma Moda Girememe Gibi Bütün Sorunları Ortadan Kaldıracak Bir Doz.


Fentanyl / Prescription (VERY STRONG) / 30 Minutes / 
Odak, Dikkat, Düşünmenin Zayıflaması, Konfüzyon Gibi Etkileri Var. Bir Çok Etkisi Var. Bunlar Sadece Bir Kaç Tanesi.


Focus / Enhance (Strong) / 45 Dakika
Bu Doz Odaklanmayı Arttırır Okul Ve İş Gibi Yerler İçin Çok İyi Bir Dozdur Ayrıca Tembelliği Giderir. Siz Çok Çalışkan Ve Konsantreli Olacaksınız.

French Roast / Stimulant (Moderate) / 5 Dakika
Bir Kaç Saat Daha Uyanık Kalmak Zorunda Kaldığınızda Bu Doz Size Çok Yardımcı Olacak.Güne Dinç Uyanmak İstiyorsanızda Bu Dozu Dinleyin.


Game Enhancer / ACTION / 15 Dakika
Aksiyon oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar.Arkaham Asylum, Prince of Persia, Red Dead Redemption, Alan Wake, Dead to Rights, Monster Hunter, Splinter Cell Ve Diğerleri.


Game Enhancer / ADVENTURE / 15 Dakika
Macera Oyunlarında Daha Başarılı Olmanızı Sağlar. Phoenix Wright, Sam and Max, Monkey Island, Endless Ocean, Heavy Rain, Silent Hill,Ve Diğerleri.


Game Enhancer / CASUAL / 15 Dakika
Gündelik oyunlarda daha başarılı olmanızı sağlar. Peggle, FarmVille, Scrabble, Bejeweled, Zuma, Tetris Ve Diğerleri.

Game Enhancer / FIGHTING / 15 Dakika
Dövüş oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. UFC, Street Fighter, Final Fight, Fatal Fury, Tekken Ve Diğerleri.


Game Enhancer / MUSIC / 15 Dakika
Müzik oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. Tap Tap, Lips, Guitar Hero, Dance Dance Revolution, Karaoke Revolution, Rock Band Ve Diğerleri.


Game Enhancer / RACING / 15 Dakika
Yarış oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. Blur, Need for Speed, MotorStorm, Gran Turismo, Forza, WipEout Ve Diğerleri.

Game Enhancer / RPG / 15 Dakika
Rol yapma oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. Final Fantasy, Borderlands, Fable, Fallout, Mass Effect, Kingdom Hearts, Dragon Age Ve Diğerleri.


Game Enhancer / SPORTS / 15 Dakika
Spor oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar.  FIFA, Skate, Tony Hawk, 2K, MLB, NHL, NFL, NBA Ve Diğerleri.

Game Enhancer / STRATEGY / 15 Dakika
Strateji oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. Command and Conquer, Plants vs. Zombies, Tropico, Sim-style, Civ, Starcraft Ve Diğerleri.


Game Enhancer / SHOOTER / 15 Dakika
Savaş oyunlarında daha başarılı olmanızı sağlar. Doom, Raystorm, Left 4 Dead, Army of Two, Battlefield, Bioshock, Call of Duty Ve Diğerleri.


Gamma / Pure (25.00-34.75 HZ) / 30 Dakika
Yoğun İşlerinizde Size Yardım Eder Ve Sizi Gamma Seviyesine Sokar.

Genderize / Sex (Extreme) / 1 Hour / 
Genderize Sizin Cinsel Hayatınızdaki Sorunlarınızı Çözer Çakranızı Düzenleyerek Sizi Cinsel Sıkıntılardan Kurtarır.


Genesis / Stimulant (VERY STRONG) / 30 Dakika
Evren Bir Patlama İle Yaratılmış (!) Ve Siz Bu Doz Sayesinde O Patlamayı Hissedeceksiniz.Başınızda Bir Kıvılcım Hissedeceksiniz Sonra Ruhunuzun Derinliklerine İnecektir.Bu Doz Sizin İçinizdeki Bütün Kötü Duyguları Bing Bang Gibi Patlatacak Ve Doz Bittiğinde Tertemiz Hissedeceksiniz İçinizi Ruhunuzu Tertemiz Edecek. Harika Bir Doz  !



GHB / Recreational (Very Strong) / 25 Dakika
Bu Doz Size Alkol Almış Gibi Kaslarda Güçsüzleşme, Zor Nefes Alma, Ayrıca Uykusuzluk Terleme,  Titreme Gibi Etkiler Verecektir Doz Yüksek Etki Ederse Sakinleştirici Etkisi Nedeniyle Koma, Ve Uykuya Neden Olabilir. Ayrıca Halüsinasyonlar, Konuşma Bozukluğu, Baş Ağrısı Gibi Etkileri Var.


Ginkgo / Stimulant (Strong) / 30 Minutes
Gınkgo Hayati Organlara Besin Ve Oksijen İlavesi Yapar Ve Kan Dolaşımını Hızlandırır. Böylece Kısa Süreliğine Hafıza Ve Konsantre Yeteneğini Geliştirmiş Olursunuz. Ayrıca Kulak Çınlamasını Giderebilir,  Ruh Halini İyileştirebilir, Depresyonu Giderebilir.Kalp Hastalığı, Depresyon, Demans, Bacak krampları Ve İktidarsızlık Nedeniyle Zayıf Kan Akımını, Tıkalı Damarları Düzeltebilir Ve Hatta Diyabet Hastalarına Yardımcı Olabilir. Bu Doz Sağlık İçin Çok Güzel Bir Doz.

Gray-B-Gone / Experimental (Moderate) / 30 Dakika
Yaptığımız Deneyler Sonucunda Bu Dozun Saçlarınızın Orjinal Rengine Dönmesine Yardımcı Oluyor Mesale Beyazsa Siyahlaştırıyor. Büyüme Hormonlarınıda Bu Doz Salgılanmasına Yardımcı Oluyor.


Hand of God / Premium (Unexplainable) / 30 Dakika
Biz Bu Dozun Etkilerine Şahit Olduk ! Bu Dozu Dinledik Bir Daha Dinlemeye Cesaret Edemedik. Çırpınan Göz Kapakları Ve Çok Doğa Üstü  Durugörü Etkileri Var. Fakat Bu Etkilerin Bir Bedeli Olacaktır. Duyu Algılarını Kaybetme, Aşırı Korku,Öfke Ve Ağlayışlar...
Bu Doz Çok Korkunç.


Hangover Cure / Recreational (Moderate) / 30 Dakika
Bazen Çok Hasta Olursunuz Asprinler Etki Etmez. Ve Yaptığımız Tek Şey Yatakta Çaresizce Dua Etmek Olur. O Zaman Siz Bize Teşekkür Edeceksiniz Bu Doz Sayesinde.Biz Bu Dozda Plan B Diyoruz. En Çok Satanlar Arasında Bu Doz Var.


HASH / Recreational (VERY Strong) / 45 Dakika
Bilirsiniz Esrar Dozumuz En Popüler Dozlardan Biridir. Biz Bundan Daha İyisi Yapmak İçin Uzun Süre Uğraştık Ve Başardık. Sadece Tecrübeliler İçindir.Daha Yaratıcı Düşünme Daha Felsefi Düşünce,Derin Düşünceler,Etkileri Vardır.Esrar Dozuyla Başlayın Sonra Bu Dozu Dinleyin Bu Etkiler Sadece Bir Kısmıdır.


Helium / Stimulant (Strong) / 45 Dakika
Bu Doz Bildiğiniz Gibi Ses Değiştirme İçin Yapılmadı. Yüksek Basınçlı Şekilde Endişe Yaşayacaksınız.Titremeler Olacak. Garip Bir Doz.


Heroin / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Ağızın Kuruması, Cildin Kızarması,Coşku Etkileri Var. Bu Doz Eroinin Benzeridir. Uyanıkken Rüya Göreceksiniz Halüsinasyon Gibi.Sınırları Zorlamayı İsteyenler Denesin Bu Dozu. Bu Dozla Direk Başlamanızı Önermeyiz Önce Opium Dozuyla Başlayın.

HGH / Steroid (Very Strong) / 30 Dakika
Bu Doz Spor Ve Egzersizler İçin Muhteşem Bir Ektir. Daha Güçlü Kaslar, Performans Artışı, Hücre Yenilenmesi Sağlayan Hormonların Üretilmesine Yardımcı Bir Dozdur. Bu Doz Sizi Yenileyecek.

Hibernate / Sleep (Very Strong) / 45 Dakika
En Güçlü Uyku Dozumuzdur. Kış Uykusuna Yatmış Gibi Olacaksınız.Sizi En Derin Uykuya Sokacak.






Inhalant / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Inhalantların Benzerini Yaptık. Koklanarak Kafa Yapılan Bir Uyuşturucu Maddenin Benzeridir.Tabi Zararsızdır. Size Çılgınca Bir Deneyim Sunacak. Hazır Olun.


Insomniac / Sleep (STRONG) / 45 Dakika
Uyku Sorunu Olanlar İçin Birebir. Ne Olursa Olsun Uyuyamıyorum Diyorsanız Bu Dozu Dinleyin Sukunet İçinde Derin Bir Uykuya Dalacaksınız.


Inspire / Experimental (Moderate) / 30 Dakika
Eğer Yaratıcı Düşünme Gerektiren Bir İşte Çalışıyorsanız Bu Doz Çok İşinize Yarıyacak.
Sizi Teta Seviyesine Getirerek Çok Yaratıcı Düşünmenizi Sağlayacak Bir Doz.


Jenkem / Eğlence(Very Strong) / 30 Dakika
En Çok Konuşulan Uyuşturuculardan Birini Tasarladık ! Halüsinojenik Etkileri Var Hayal Görmeye Hazırmısın ?


JuiceIT! / Steroid (Moderate) / 30 Dakika
Sporla Uğraşan Veya Egzersiz Yapan Kişiler İçin Hazırlanmıştır.Yapacağınız Eylemden Hemen Önce Kullanın Bu Doz AYRICA Öğrenme Yeteneğinizide Geliştirecek. Yarışmalardan Önce Kullanılması Çok İşinize Yarıyacak.


Kama Sutra / Sex (Extreme) / 1 Hour
Bu Doz Size Hayvani İçgüdüleri Aşılayacak. Ve Sizi Cesaretlendirecek. İlişkiden Hemen Önce Kullanın.Ayrıca Bu Doz Sıcak Bir İlişki Arıyanlar İçindir.


Kava / Sedative (Strong) / 30 Dakika
Dil Dudaklarda Hafif Uyuşmalar  Zihinin Dinlenmiş Hissi Ve Kaslarda Rahatlık Gibi Etkileri Var. Kava Bitkisinin Etkilerini Verir.



Ketamine / Halusinojenik (Strong) / 35 Dakika
Ketamine 1960Larda Tıpta Bulundu. Etkileri ;
Hafif Sarhoşluk, Hayalperestlik, Robotumsu Haraketler, Bazen Cinsel Duygular, Sersemlik, Artan Sosyallik, Dünyayı Farklı Görme, Ölüm Deneyimleri Gibi Bir Çok Etkisi Var.


Khat / Dinlenme (Moderate) / 30 Dakika 
Doğal Bir Eğlence Simülasyonudur.Sakinleşmek Ve Hafif Öfori Gibi Etkileri Var.Yan Etkisi Gevezelik Olabilir.


Klono / Prescription (Moderate) / 20 Dakika
Çabuk Ve Çok Sakinleştirir. Fakat Yan Etkilerinden Bilişsel Bozukluk Ve Uyuşukluk Olabilir.


Kratom / Dinlenme (Strong) / 35 Dakika /
Konuşkanlık, Samimi Olma Girişkenlik, Canlılık, Fiziksel Enerji Ve Bazende Cinsel İstek Artabilir.Acıya Dayanıklılık Gibi Etkileri Var Birde Güzel Rüya Görme Etkisi Var.


Krokodil / Premium (Extreme) / 1 Hour
Eroin Dozundan Kat Kat Daha Güçlü Bir Dozdur.Eroin Etkileri Olur Ardından Krokodil Uyuşturusunun Etkilerini Verir. Krokodil Öyle Bir Uyuşturucudur ki Kullananların Ciltlerini Yiyor. Zombi Uyuşturucu Olarakda İsmi Geçer Fakat Bu Dozdur Uyuşturucu Değil Sadece Korkunç Etkilerini Verir. Ve Asla Zararı Dokunmaz.



Laudanum / Fictional (Extreme) / 1 Hour / 
Bir İçkiden Esinlenerek Yapılmış Bir Dozdur. Yoğun Öfori, Huzursuzluk, Düşük Seviyede Sarhoşluk Etkileri Vardır. Dozun Amacı Sizi Sarhoş Etmektir.


Lithium / RX (Strong) / 1 Hour / 
Bipolar Hastaları İçin Birebir Dozdur Bipolar Hastalığında Görülen Etkiler İse :
Artan enerji, aktivite, yerinde duramama
Aşırı "yüksek", aşırı iyi, öförik duygudurum
Aşırı alıngan (irritable) olma
Uçuşan düşünceler ve çok hızlı konuşma, bir fikirden diğerine atlama
Dikkat dağınıklığı, konsantrasyon güçlüğü
Çok az uyku ihtiyacı
Kişinin yetenekleri ve güçleri konusunda gerçekçi olmayan inançlar
Zayıf karar verme yetisi
Para Harcama Çılgınlığı
Normalden farklı geçici davranışlar
Uyuşturucu, özellikle kokain, alkol ve uyku ilaçları kullanımı, Kıskançlık, Bir Şeyi Kabul Etmeme. Gibi. Ayrıca Depresyonuda Giderir.


Lullaby / Enhance (Mellow) / 1 Hour 
Uykudan Hemen Önce Kullanılmalıdır.
O Gece Boyunca Derin Bir Rem Uykusu Olacak, Hücre Onarımı Olacak Ve Çakra Hizalanacaktır. Sabah Uyandığınızda Mükkemmel Ve Mutlu Bir Gün Sizi Bekliyor.



Masochist / Sexual (VERY VERY Strong) / 30 Dakika
Cinsel Zevkler,Cinsel Düşünceler Orgazma Yakın Duygular Gibi Etkileri Var. Acılı Bir Zevk Sizi Bekliyor.


Melatonin / Prescription (MODERATE) / 25 Minutes / 
Melatonin Gece Ve Gündüz Vücutta Salgılanan Bir Hormondur. Düzgün Salgılanmazsa Uyku Sorunları Olabiliyor. Bu Doz Melatonin Hormununu Salgılamaya Yardımcı OLacaktır. Ayrıca Baş Ağrısı Varsa Giderir.

Memory+ / Experimental (Very Strong) / 35 Dakika
Memory Beyin Kapasitesini Yavaş Şekilde  Arttırır. Düzenli Kullanımda Kalıcı Etki Edecektir. Ayrıca Hafızayı Geliştirecektir.


Meow Meow / Premium (Extreme) / 1 Saat
Sokaklarda Satılan Uyuşturucunun Etkisini Verir.
Eğlenceli Kabus Gibi Etkileri Var. Ectasy Kokain Alkol Karışımı Bir Dozdur. Aşırı Güçlü Bir Doz Dinlemek İsterseniz Öneririm. Deneyimli Doserler İçin.


Methadone / Recreational (Moderate) / 45 Dakika
Methadon Eroin Bağımlılığında Kullanılan Bir Sentetik Uyuşturucudur. Uyuşma, Sıcaklık, Bulanıklık Hissi Yaşayabilirsiniz. Zihinsel Fiziksel Ruhsal Aklınıza Gelebilecek Bütün Ağrılardan Acılardan Kurtaracaktır.


Molly / Dinlenme (YOĞUN) / 30 Dakika /
Bu Doz Zaman Ve Duyu Algısında Bozulmalar,Duygusal Sıcaklık Coşku, Başkalarına Karşı Empati Duygusunun Artması Gibi Aşkla İlgili Bir Dozdur.

Moloko Plus / Hayali, Kurmaca(Çok Güçlü) / 30 Dakika
Deli Etkileri Var Çok Yoğun Ve Güvenilmez Bir Dozdur. Bi Tür İçecek Olarakda Anılır Tavsiye Ederim.1850'li Yıllarda Bulunan Bu Yeşil İçeceğin Etkilerini Simüle Etmek İçin Çalıştık. Başardık Galiba !


Absinthe / Eğlence (ÇOK GÜÇLÜ) / 45 Dakika 
Bu İçeceğin Uzun Zamandır Kullanılması Yasaktır. Bu Dozun Nasıl Etkiler Belirteceğini Biliyorum: Fikirler Netleşir Zihninizi Açar,  Konuşmalarınız Yavaşlar Merak Etmeyin Sarhoş Olmazsınız . Biraz Çok Kişi Tarafından Bu İlaç Tavsiye Edildi Çok Şaşırtıcı Bir Doz.


Morning Glory / Hallucinogenic (Strong) / 30 Dakika
LSD Benzeri Bir Dozdur. Etkileri Duygusal Ve Duyusaldır.Hızlıca Duygular Değişecektir.Örneğin Coşkudan Birden Korku Olabilir. Ayrıca Halüsinasyonlar, Vücutta Şekil Değişimi Gibi Etkileri Var. Kullanıcılar Çok Keyifli Olduğunu Söylüyor.


Charka Muladhara / Spiritual (VERY STRONG) / 45 Minutes 
Kök Çakrayı Düzenlemek İçindir. Bu Doz Sayesinde Kendinizi Daha Güvende Hissedecek, Ve Kök Çakranın Açılmasının Etkilerini Alacaksınız.



Neuroin / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
Eroin Gibi Dozla Köklü Değişimi Yaşayın.Verdiği İnanılmaz Duygularla Baş Döndürecektir. Eroindene Benzer  Ve Daha Hızlı.



Nicotine / Recreational (Moderate) / 30 Dakika
Nikotin İle Rahatlayacaksınız. Başta Salgıladığı Adrenalin Hormonu İle Hızlı Kalp Atışları, Sık Nefes Alımı, Kan Basıncında Artış Gibi Etkileri Var. Nikotin Zararı Olmadan Sigara Deneyimi Verir.



Nightshade / Hallucinogenic (Intense) / 60 Dakika 
Bu Doz İle Delicesine Çok Yoğun Halüsinasyonlar Göreceksiniz. Bu Halüsinasyonlar Hiç Hoş Olmayacaktır. Gelişmiş Doserlere Öneririz.

Nirvana / Sedative (Moderate) / 30 Dakika
Özlem Öfke Acı Üzüntü Ve Diğer Olumsuzluklardan Temizlemek İçin Yapılmış Bir Dozdur. Sizi Buda Dinindeki Nirvananın Etkilerini Verecek. Dünya İle Barışık Olmanızı Sağlayacak.


Nitrous / Recreational (STRONG) / 10 Dakika
Etkilerini Çabuk Göreceksiniz Ve Hızlı Gidecek.
Etkiler İse Beceriksizlik,Kıkırdamalar, Coşku, Denge Kaybı,Hassaslık Gibi Etkileri Var.


NoAnger / Sedative (Very Strong) / 30 Dakika
Hepimizin Sabrının Taştığı,Duvarları Yumruklamak İstediği Zamanlar Olmuştur.Seni Sakinleştirmek İçin Bu Doz Yapılmıştır. O Öfkenin Sıcaklığını Hissettiğin An Bunu Dinle.



Nuke / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
Atom Bombası Oldukça Yüksek Bağımlılık Ve En Zevkli Özelliğinden Dolayı Epilepsi Tedavisinde De Kullanılır. Yapılan Uyuşturucuya Babilin İlaç Efendiside Denir. Kırmızı Çubuk, Beyaz Gürültü, Mavi Kadife ve Kara Şimşek Gibi Birçok Çeşitleri Vardır. Bu Doz Simulasyon Dozudur.Tıpta Direk Olarak Enjeksiyon Yoluyla Uygulanır Nükleer Bir İlaçtır. Bu Dozun Sonuçlarını Toplayacak Olursak Kokain Gibidir Ama Biraz Daha Farklıdır. Mesela Dozun Etkisi Enerjik, Keyifli Hissetme, Geçici Olarak Yemek Yeme İsteğine Son, Uyku Kaçırıcı,Duyuları Görme(Müthiş Bişeydir), Tavsiye Ederim.


Nutmeg / Hallucinogenic (Strong) / 30 Dakika
Antidepresandır. Bu Dozu Kullanan Bazı Kişiler Anormal Kişilik Değişiklikleri Yaşamıştır.Görsel İşitsel Dokunsal Bozukluklar (Zihinde Bozulmalar Yani  Hayali Şeyler Görme En Çok Görülenlerden) Ayrıca Çift Görme Baş Ağrısı Ve Uyku Görülebilir.  Küçük Hindistan Cevizini Taklit Eden Bir Doz.


NZT / Fictional (INTENSE) / 30 Minutes  
Bizim Dozumuz Hafıza, El-Göz Koordinasyonu Ve Bilişsel Yetenekleri  Geliştirme Niyetindedir. İlk Etkisi Öforidir Fakat Asıl Amacı Yaratıcı Düşünme Yeteneği Kazanmanızdır.


OControl / Sexual (Extreme) / 30 Minutes / 
Cinsel Gelişim İçin Bir Doz. Erken Biten İlişki İçin  Birebirdir. İlişkiden Hemen Önce Kullanın.


Opium / Recreational (Moderate) / 30 Dakika
Etkilerinde Sakinlik,Esenlikten Sonra Coşku Etkisi Olacaktır. Bu Doz Zamanı Terse Çevirecek Durduracak Veya Yavaşlatacak.Bu Doz Herkesin Favori Dozu Olabilir Gerçek Opium Bitkisinin Etkilerini Birazda Olsa Taklit Edebildik.

Oxy / Prescription (VERY STRONG) / 30 Dakika
Ağrı Tedavisinde Kullanılan Bir İlacın Etkilerini Simüle Edecek Bir Dozdur. Çok Kuvvetlidir Ve Morfine Benzer. O Yüzden En Gelişmiş Doserlere Önerilir.



Oxymorphone / Prescription (Very Strong) / 1 Saat
Bu Doz Bir Kaç Aşamadan Oluşan(Etki) Uzun Bir Dozdur. Zihinde Fazla Sakinlik Ve Coşku Yaşatacaktır. Oksimorfon  Benzeri Bir Dozdur.

Pheromone / Sexual (Strong) / 25 Dakika
Kendinize Güven Gelir Ve Ecstasy Uyuştucusun Etkileri Gibi Etkileri Var. Pheromone Bir Hormondur. Bazı Firmalar Bu Hormunu Kullanarak parfüm yapmaktadır. Bu Hormon Sayesinde Karşı Cinsi Kendinize Çekebilirsiniz. Hani Şu Sitelerde Reklam Olur Ya Bu  O İşte :)


Promethazine / Prescription (Extreme) / 1 Saat
Prometazin Uyku Yardımcı Ve Mide Bulantısı Gideren Bir İlaçtır. I Doser Açıklamalarda Düzgün Bir Şey Yazmamış Ama Prometazin İlacını Taklit Ettiği Kesin.



Provigil / Prescription (MODERATE) / 30 Dakika
Provigil İlacını Taklit Ettik. Etkisi İse Uykuyu Yok Eder. Ayrıca  Söylentilere Göre Savaşta Binlerce Asker Uyanık Kalmak İçin Kullanmıştır.





Satan's Jackhammer / Premium (Very Strong) / 1 Saat
Bir Televizyon Programından Esinlenerek Yapılan Bu Dozun  Korkutucu Güçlü,Dini Ve Manevi Etkileri Vardır Ayrıca Premium  Dozdur.Bu Doz Hayat Değiştirici Ve Manevidir.


Prozium / Stimulant (VERY STRONG) / 30 Dakika
Bazı Günler Üzgün, Kızgın Mutsuz Gibi Hissedebilirsiniz.  O Zaman Bu Dozu Dinleyin.Ve Ayrıca Ailedeki Oluşan Kaosları Engeller.  BU Dozu Dinleyin Tüm Gün Güven İçinde Hissedeceksiniz.


Quaalude / Sedative (Strong) / 45 Dakika
Bu Doz Sakinleştiricidir. Ve Uykusuzluğada Etkilidir. Kas Gevşetici Etkisi Vardır. Ayrıca Rahatlama, Öfori, Uyuşukluk, Afrozidiyak (Artan Cinsel İstek) Ve El Ve Ayak Parmaklarında Uyuşma Etkisi Var.


QUIT! / Deneysel (Moderate) / 30 Dakika
Sigaralar..... Bu Doz Sigarayı Bırakmanıza Yardımcı Olacak. Bu Dozu Kullananlar Hakkında Çok İyi Şeyler Duyduk. Gerçekten İşe Yarıyor Birinin Deneyimi Şu Şekilde ;
Merhaba...
26 yaşımdayım ve 14 yaşımdan beri sigara kullanmaktayım.. Üzülerek söylüyorum ki ; günde iki paket içiyorum.. Sabahları direkt aç karnıma 3-4 dal arka arkaya.. İçmeden uyuyamıyordum. hatta geceleri uyandığımda içip tekrar uyuyacak kadar bağımlıydım..
Sosyal ve iş yaşantımda sorun çıkartıyorum sigara yüzünden. İş seçimlerim bile sigara içmek için uygun olmalı diye iş arıyordum. Şahsi arabam dışında hiç bir vasıtayla seyahat edemiyordum, kullanım yasak olan alanlarda bulunmak istemiyordum.. Sağlığımdan endişeliydim ve maddi külfeti fazlalaştı sigara içeceğim diye..
Bir çok kez bırakmayı denedim.. Doktor yardımlı, nikotin sakızı-bandı kullandım, akapunktura gittim.. İradem zayıf ve hem psikolojik, hemde fizyolojik çok hırpalanmıştım.. Hepsi nafile...
İlk dinlediğimde uyumadan önce hafif uyku halliyken tamamen konsantre olarak dinledim. ilk 5 dk gözlerimde çok hafif bir titreme oldu ve başımın arka kısmında bir rahatlama hissederek uykuya daldım/ uyuya kaldım..
Uyandığımda başucumda sigara paketi, küllük, çakmak olmasına rağmen hiç uzanmadım.. Ağzımın içinde tuhaf bir tat vardı.. su içtiğimde suyun tadının değişik olduğunu farkettim. kahvaltı faslı falan derken dışarı çıktım. saatime baktığımda aradan 4 saat geçmiş.. Ta ki ; çalışma arkadaşımın dikkatini çekmiş sordu bana : " Sigara içmedin hayırdır " diye.. Bir an hatırladım sanki, ama tekrar çalışmaya devam ettim.. Normalde çenem kasılır, hızlı şekilde tükürük bezlerim çalışır, hafiften tansiyonum düşerdi.. Ama hiç bir semptom yaşamadım..
Akşam eve gelip yemek yedikten sonra babam sordu : " Sigarayı mı bıraktın" diye.. ve bir tane yaktım.. yarım içip söndürdüm. midem bulanmıştı..Bu dozu yatmadan önce dinliyorum tam bir haftadır.. ve etkisi inanılmaz.. günde 1 defa akşam yemeklerinden sonra kahve ile birlikte içiyorum.. onu da zevk olsun diye.. Umarım bu zevkten de vazgeçip, sağlığıma kavuşmak istiyorum..
ve işin kötü tarafı; Bende mi böyle kokuyorum ? demeye başladım
Sigara kullanan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, ve sizlerinde denemelerini istiyorum...
Herkese "İyi Dozlar"
İ Doser Forumunda Bruno Nickli Üye.


Roofie / Recreational (INTENSE) / 45 Minutes 
Anestezi Etkisi Vardır Ve Güçlü Uyku Hapı Gibidir. Afrodizyak Ve Dayanıklılık Gibi Etkileri de Var.



Sleeping Angel /Uyku (STRONG) / 25 Dakika
Uyku Meleği Mutluluk İçinde Mükemmel Uyuyor Siz Kulaklıkları Takın Uzanın Ve Dozu Açın. Beyin Dalgalarını Senkonize Ederek Beyninizi Yavaş Yavaş Teta Dalgasına Ulaştırır Sonra Yavaşca Deltaya Sokar. Dinlenirsiniz Gürültü Yok Olur Ve Uyursunuz. 25 Dakika Sürecek Sizi Tetaya Sonra Mükemmel Bir Şekilde Tetaya Sokacak. Meleklerle İyi Uykular 


Charka Sahasrara / Spiritual (VERY STRONG) / 45 Minutes 
Baş Taç Çakra İçin Bir Dozdur Ve İlahi Bir Çakradır. Onu Geliştirmeye Yöneliktir.


Scopolamine / Prescription (Extreme) / 1 Saat
Bu Bir Saatlik Doz Sayıklamaya Neden Olabilir (Saçma Saçma Konuşma) Ve Görüntü Bulanıklığı Olabilir.  Netlik Gibi Etkileri Var. Garip Bir Doz. Bir Zombi Uyuşturucusu Olarak Adlandırılan Uyuşturucudan Esinlenerek Yapıldı Uyuşturucunun Tanımı İse : Güney Amerika’da yetişen borrachero ağacının yaprakları ve tohumlarından elde edilen bir maddeymiş. borrachero, çok büyük dikenli, sonbaharda pembe çiçekler açan güzel bir ağaçmış ve halk sarhoş ağacı diye biliniyormuş. Bu ağaçtan elde edilen toz olan burundangayi yuttuğunuzda ya da soluduğunuzda etkisi geçene kadar sizden istenen her şeyi yapıyormuşsunuz. Üstelik geçici hafıza kaybına da yol açıyormuş.)
Burundanga: Amerika yerlilerinin borazan biçimli beyaz ve pembemsi çiçekli, yeşil ve geniş yapraklı bitkiye verdikleri isim. Fakat Doz Bunun Gibi Tehlikeli Değil. 



Serene / Sedative (Moderate) / 30 Dakika
Sadece Sen Ve Düşüncelerin Başka Kimse Yok. Ve Bütün Dertlerin Ortadan Kalkmış Huzurlusun. Herkesten Çok Uzakta Ve Çok Huzurlusun. Etkileri Bunlar.



Sero / RX (Extreme) / 30 Minutes / 
Kaygı Azaltıcı Etkilerinin Yanı Sıra,  Duygularını Azaltmak, Ve Dikkatsiz  Yapar. Ayrıca Diğer Dozlarla Birleştirebilirsiniz Bu Dozu Eroin Ve Amfetaminle Daha Değişik Etkiler Olacaktır.


Sizzurp / Premium (Extreme) / 1 Hour 
Bir Uyuşturucu Olan Mor Renkli Öksürük Şurubunu Simüle Ettik ! 
Etkilerinde Çok Değişik Bilinç Seviyelerine Yol Açabileceği Yazmış.


Skooma / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
TM Bethesda Game Studios daki Bir İksirden Esinlenerek Yapılan Bir Dozdur. Öforik Bir Uyarıcıdır. Ruh Halinede Değişim Ve Enerji Artışı Olur.



Sleep Paralysis / Premium (Extreme) / 1 Hour 
Korkunç Bir Simülasyondur.Deneyimli Doserler İçindir Ve  Karabasan Etkisi Verir. Uyanıksın Ve Hareket Edemiyorsun.Korkuyorsun Yardım İstemeye Çalışıyorsun Ama Yapamıyorsun Yani Karabasan Etkisi. Bir Kötü Varlığı Hissedebilirsiniz. Çok Dikkatli Kullanın.


Hear / Sense Simulations /  15 Dakika
Konser, Tiyatro, Müzik, Yemek, Açık Hava Etkinlikleri, Flört Gibi Yaşamsal Olayları Geliştirin. Size Müzikler Vs Çok Güzel Gelecek.


SEE / Sense Simulations / 15 Dakika
Görme Duyunuzu Arttırır. Görüntüleri Hoş Gösterir.



Sense Simulation / SMELL / 15 Dakika
Koku Alma Duyunuzu Geliştirir Hoş Gösterir. Doğanın Kokuları Bir Harika Gelecek Size.



Sense Simulation / TASTE / 15 Dakika
Yemeklerin Tadı Size Çok Hoş Gelecek Bu Doz Sayesinde. En Gereksiz Dozlardan Diyebilirim. 


Sense Simulation / TOUCH / 15 Dakika
Bu Doz İle Kendinizi Güvende Hissedeceksiniz,Lükslük Ve Esenlik Duygusu Artacaktır. 


Speed / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Enerji Ve Uyanıklık,Artan Cinsellik, Coşku, Görsel Ve İşitsel Halüsinasyonlar,F Roast Benzeri Bir Doz. Bu Doz İleri Düzey Kullanıcılar İçindir. Çok İleri.


Speedball / Recreational (Intense) / 30 Dakika
Bu Çok İnanılmaz Ve Güçlü Bir Deneyim Olacak. Kokaine Benzer Etkiler,Kalbin Yavaşlaması,Morfin Etkileri Vardır Yani Karışım Gibi Bir Şey Fakat Çok Güçlü.


Spice Melange / Fictional (VERY STRONG)/ 30 Minutes
Size Spice Melange Sunuyoruz. En Kurgusal Dozlardan Biridir. Etkileri Uzun Sürer. Artan Canlılık Ve Bazı Kullanıcılarda Önsezi Artar. Çok Gelişmiş Navigasyon Ve Yüksek Beyin Yetenekleri Verir. Yan Etkilerinde Göz Renginin Değişmesi, Uyku Hali, Yorgunluk Ve Geçici Değişiklik Yer Alıyor.


Student / Experimental (Very Strong) / 30 Dakika
Bu Doz Öğrenciler İçin Tasarlanmıştır. Sınavlara Yardımcı Olur. Çok Etkisi Olacaktır Mutlaka Deneyin. Öğrenmeyi Kolaylaştırır.


Substance D / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
Keyif Ve Rahatlama Etkisi Verir. Olumsuz Yan Etkileri İse : Yürüme Konuşma Yeteneklerinin Zayıflaması Halüsinasyonlar, Gerçeklikten Uzaklaşma Gibi Etkileri Var. Bir Filmden Esinlenerek Yapıldı.



SugarRush / Stimulant (Moderate) / 30 Dakika
Çok Güçlü Vurur  Ve Orta Derecede Enerji Verir. Enerji İçecekleri Ve Sodadakiler Gibi. Şekerin Büyük Dozda Aniden Yutulması İle Gelen Etkinin Deneyimini Yaşatacak Bir Dozdur.


Suggestibility / Experimental (Extreme)/ 1 Saat
Özgüven Arttıran,Sizi Girişken Yapan Hızlı Düşündüren İmkanları Arttıran Krizlere Karşı Çözüm Bulmanızı Sağlayan Bir Dozdur.



Charka Swadhisthana / Spiritual (VERY STRONG) / 45 Dakika / 
Swadhistana Çakrası Cinsel Organları Yönetir Eğer Sorun Varsa Sizde, Bu Dozu Dinleyin İşe Yarayacaktır Sorun Olan Çakrayı Düzeltecektir.



Tantric / Sex (Extreme) / 1 Saat
Hayal Kırıklığı Olan İlişkilerinizde Bu Doz Size Yarayacaktır. İlişki Öncesi Binevi Güç İlavesi Yapar. İlişki Öncesi Dinlenmeli. Dinleyin Ve Farkı Görün.



Taurine / Stimulant (Very Strong) / 30 Dakika
Enerji İçeceği Etkisi Verir.Bu Doz, Fiziksel Dayanıklılık Ve Reaksiyon Süreleri Artırmak Konsantrasyon Ve Uyanıklık Geliştirmek, Hafızayı Geliştirmek, Kalp kaslarını Güçlendirmek, Kan Basıncı Azaltmak, Egzersize Yardımcı Olmak Ve Başarıyı Teşvik Etmek Amacıyla Yapılmış Kafein Etkisi Veren Bir Dozdur.



Telepathy / Spirit (Moderate) / 1 Saat
Psişik Güçlerinizi Geliştirmeye Yarayacak Bir Dozdur.Dozu Dinleyen Kişi Önce Bir Alıcı Seçmeli Ve Onun Üzerinde Konsantre Olmalı Sonra Göndermek İstediğini Mesaja Odaklanmalı.Yeni Başlayanlar Hemen Başaramaz.


Theta / Pure (4 to 8 Hz) / 30 Dakika
Teta Uyuyakaldığınızdaki Dalgalar Aralığıdır. Derin Gevşeme Ve Teta Seviyesine Geçme Gibi Etkileri Var.



Thorazine / Prescription (STRONG) / 45 Dakika
Bir Boşlukta Hissedersiniz Kendinizi. Thorazine Şizorfreni Hastalarında Kullanılmaktadır.Çok İlginç Ve Değerli Bir Simülasyon Olacaktır Denemek Lazım. 


Thornapple / Spiritual (Extreme) / 20 Dakika
Bir Çok Adı Olan Bitkiden Esinlenerek Yapılmıştır. Cehennem Çanları Ve Şeytan Otu Yaygındır. Halüsinasyondan Daha Çok Çılgın Bir Etkisi Vardır. O Yüzden Kısa Bir Dozdur Ama Güçlü. Panik Ve Rahatsızlığı Önlemek İçinde Kullanılır.


Timelapse / Geliştirme (Moderate) / 45 Dakika 
Günlük Dozdur. Doz Zaman Hızını Değiştiriyor Mutlaka 
Denemelisiniz Günlük Etki Eder. Dinlediğin Gün Yani.


Unwind / Enhance (Mellow) / 1 Saat / 
Günlük Dozdur.Sizi Rahatlatacaktır.Aynı Zamanda Masaj Yapılmış Etkisi Verir.Akşam Dinlenmesi Gibi Bişeydir Ve Stresi Düzenler.



V / Fictional (VERY STRONG) / 30 Dakika
Hayat Değiştiren Bir Maddedir.Sizi Yatakta Bir Hayvana Dönüştürecektir.Aynı Zamanda Duygularınızı Arttıracaktır. Bu Doz Cinsel İlişkiden Daha İyi Diyebilirim.


Valim / Prescription (Strong) / 30 Dakika
Kas Ağrılarını Giderir. Endişeyi Siler Atar. Endişe Önleyici Bir Dozdur.


Viagra / Sexual (Strong) / 20 Dakika
Ereksiyon Bozukluğunu Giderir. Daha Zevkli Ve Daha Uzun Orgasm Olursunuz. Bu Doz Çok İşinize Yarayacak.


Vico / Prescription (VERY STRONG) / 30 Dakika
Ruh İyileştirmesi, Ağrıların Azalması Ve Aşırı Coşku Etkileri Vardır.Doz Sonları Baş Dönmesi, Odaklanma, Ve Bir Değişiklik Farkedeceksiniz. Garip Bir Doz.


Victory / Steroid (VERY STRONG) / 30 Dakika
Kendinize Güven Gelecektir Ve Topluluk Karşısında Olan Yarışmalarda Başarılı Olmanıza Fayda Olacaktır. Denemek Lazım .


Wet Dream / Sex (Extreme( / 1 Hour 
Rüyanız Çok Berrak Olur Ve Hatırlarsınız, Ve Cinsel içerikli Rüya Görürsünüz Fakat Çok Daha Yoğun Zevkli Olur. Rüyalanma Yaşarsınız Yani Bir Gece.



White Crosses / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Öfori Gelir Ve Geniş Düşünce Olur Dünyayı Farklı Gösterir. Doz Çok Garip Çünkü Biz Bu Dozu Toplantıda Gösterdik Herkes Şaşkın Gözlerle Baktılar. Denemek Lazım Kelimelerle Anlatılmayacak Bir Doz.

White Sage / Ruhsal (Strong) / 20 Dakika
Bu Doz Negatif Kötü Enerjileri Yok Etmek İçin Yapılmıştır. Dozu Dinlerken Aşırı Rahatlama Hissedeceksiniz Size Garip Bir Duygu Bırakıp, Bu Şekilde Sizi Kötü Enerjilerden Arındıracak.
Bu Doza Ruhani Dozların En Güçlüleri Diyebilirim. Anlamı Beyaz Adaçayıdır.



Xanak / Prescription (VERY STRONG) / 30 Dakika
Sakinleştirir, Rahatlatır,Ve Öfori Etkisi Vardır. Ağır Duygu Düşünceleri siler atar. Yan Etkileri İse :  Risk Alma Davranışları, Sersemlik Kas Seyirmesi Gibi Etkiler Var. Ayrıca Hafif Sarhoş Eder.



YaBa / Recreational (VERY STRONG) / 30 Dakika
Çılgınca Bir İlaç Olarak Bilinir. Hem Halüsinasyon Hemde Uyarıcıdır. Etkileri İse : Seslerde Bozulma, Canlı Renkler, Görsel Efektler, Aşırı Anlayışlılık Gibi Etkiler Var.


Yerba Mate / Stimulant (Strong) / 30 Dakika
İnanılmaz Karmaşık Bir Doz Yaptık. Tarifsiz Dokunma Hisleri, Rahatlamalar, Karıncalanma, Telaş, Coşku, Yorgunluk Gibi Bir Çok Etkisi Var Dahada Var. En Farklı Dozlardan Biri.


You-Choose / (3 to 25 Hz) (VERY STRONG) / 1 Saat
Bu Doz Çok Değişik. İstediğin Seviyede Duruyorsun. Beynini Alpha, Beta, Delta, Gamma, Theta  Seviyelerine Getirir Sırayla Tabi. İstediğin Seviyede Yani Tatmin Olduğun Seviyede Durursun. Kapatırsın Dozu. Böyle Bir Doz.


Zolo / Prescription (VERY STRONG) / 30 Dakika
Zolo Sinir İlacıdır.Depresyon Panik Hastalıklarına İyi Gelir.  Devamlı Kullanıldığında Etkileri Devamlı Olu



Zydrate / Fictional (INTENSE) / 30 Dakika
Ölüm Noktasında Birinin Etkilerini Taklit Ettik.Son Derece Keyifli OLacak.  Silah Patlayacak İçinizde Bir Kıvılcım Olacak. Ve Ameliyata Hazırsınız.
Kurgusal Uyuşturucudur Ve Çok Güçlüdür.


Ritalin / Stimulant (Strong) / 25 Dakika

Açlık Ve Yorgnuluğu Bloke Ederken  Odaklanmayıda Sağlar.Kalp Hızı Kan Basıncı Vücut Sıcaklığı Artışı Görülebilir. Diğer Dozlara Göre Daha Uzun Etki Süresi  Vardır.




Not: Bu yazılar telif haklarıyla korunmaktadır. İzinsiz kopyalama testip edildiği anda kopyalanan site hakkında telif hakkı ihlali bildirimi yapılacaktır. 

-Kadir Kızıl.
I Doser Doz Anlamları, I Doser Doz Açıklamaları


I Doser Dozlarını İndirmek Yada I doser programını indirmek için Facebook Sayfamıza bakabilirsiniz ya da bloğuma bakabilirsinz ı doser nedir adlı makalemde linkler mevcuttur.
I Doser Doz Açıklamaları I Doser Doz Açıklamaları Reviewed by Unknown on Mayıs 18, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.