-->

Dozlardan Etki Alma Rehberi -I Doser

Daha İyi Etki Alabilmek İçin

Öncelikle bazı ekipmanların olması gerekecek.
1-Doz ve Doz Çevirme  Programı
2-İyi bir kulak içi kulaklık.
3-Rahat bir konum(Yatak olabilir)
4-Göz maskesi (Önerim)
5-Bir telefon yada mp3 vs. 
Mutlaka ı doser doz takvimine uymanızı tavsiye ederim. Üst üste doz dinlerseniz işe yaramaz hatta zararı olur 3 saate bir dinleyebilirsiniz.

Şimdi bu adımları iyi öğrenmeniz gerek eğer doz dinleme sırasında bunları uygulamazsanız etki alamayabilirsiniz.


Kulaklığın Kalitesi

Bakın arkadaşlar 2 liraya aldığınız çin malı kulaklıklar bi boka yaramaz boşuna başlamayın I Dosere 2 Liralık kulaklığınız varsa. Ben kendime teknosadan 40 liraya kulak içi kulaklık aldım kullanıyorum kulaklık alırken arkasında yazar minimum 20hz-18khz arası olsun max etki veren10khz-30khz Arası kulaklıklardır.
Stereo Testi
Youtubeda Streo test diye aratın left yazar bi tarafta bide right yazar. sol taraftan left yazısı geldimi soldan ses sağdan geldimi sağdan ses geliyorsa kulaklıklar başarıyla testi geçmiştir. 

Left-Right

Bakın bu çok önemlidir esrar dozu dinlicem diye korkutucu bi doz dinlersiniz dikkat etmezseniz yan etki yapar. L yazar bi tarafta R Yazar diğer tarafta böyle diyim. L sol kulağa gelmesi R sağ kulağa gelmesi çok önemli merak etmeyin her kulaklıkta yazar.

Ortam

Ortam ne kadar karanlıksa etki o kadar artar unutmayın. gece gündüz olayı değil önemli olan ortam Loş bir oda da olabilir.

Rahatlık

Doz dinleme sırasında tamamen rahat edebileceğiniz bir ortam olmalıdır. Mümkünse tek başınıza olun. Dış faktörlerin sizi rahatsız etmemesi gerekir.

Hazırlık

Doz dinlemeden önce mutlaka telefonu uçak moduna alın. Wcye gidecekseniz gidin. Doz sırasında bu faktörler tarafından rahatsız olmamanız  ve konsantrenizin bozulmaması lazım.

Gözler

Gözleriniz doz boyunca kapalı durmalıdır. Eğer gözleriniz kapandımı o siyahlığı görmüyorsanız bir bez yada göz maskesi takmanızı öneririm çünkü karanlık olması doz konsantrenizi arttıracaktır.

Rahatlama

Bir çok kişi dozdan önce bana ne olacak ben korkuyorum ya kötü bişe olursa gibi gereksiz tavırlara girmektedir. Kesinlikle bunları kafasından çıkarmalı tamamen rahat ve kendini güvende hissetmelidir.

İnanmak

En önemli faktörlerden biri. Arkadaşlar dozu açıp neyi dinlediğinden habersiz hiç oralı olmayan sese odaklanacağına ayşeyi aliyi düşünen bir kişi dozdan etki almaz. Doza inanacak öncelikle. Sonra dinlerken kafasındaki tüm düşünceleri atacak sadece sese odaklanacak. Ve İnanacak. işte o zaman olur.

Ve aceleci olmayın lütfen. Doz takvimine uyun.
Dozlardan Etki Alma Rehberi -I Doser Dozlardan Etki Alma Rehberi -I Doser Reviewed by Unknown on Aralık 29, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.