-->

Reality Check Nedir ?






Reality Check yani türkçe anlamı ile gerçeklik kontrolü rüyada olup olmadığınızı anlamanız için yapılan uygulamaların genel ismidir Bunlar


Sizin lucid rüya görmenizi sağlamak, rüyada olduğunuzun farkına vardırmak ve bunun ne kadar kolay olduğunu göstermek istiyorum..Öncelikle rüyada olup olmadığınızı her aklınıza geldiğinde kontrol etmeyi alışkanlık haline getirmeniz gerekli. Özellikle şu soruyu : "Rüyada mıyım?" "Rüya mı görüyorum?" sormanızı istiyorum..Peki rüyada değilim diye cevap aldınız..Ne kadar eminsiniz??Belki de bu yazıyı okurken bile rüyada olabilirsiniz..Biliyorum biraz paranoyakça ama bunu sorgulamayı kendinize alışkanlık haline getirirseniz rüyadayken de sorgularsınız...Lafı çok uzatmadan geçelim şu gerçeklik testlerine:

1- Burnunuzu tıkayıp nefes alabiliyorsanız rüyadasınız demektir. Çünkü gerçek hayatta ağzınızı açmadığınız sürece nefes alamassınız 

2- Zıpladığınızda havada askıda kalabiliyorsanız rüyadasınız demektir. Çünkü gerçek hayatta yerçekimi sebebiyle muhtemelen 1-2 saniye içinde ayaklarınız yere basıcaktır.

3- Önünüze bir yazı alın onu okuyun sonra kafanızı başka bir yere çevirin tekrar okuyun..Yazı değişmişse rüyadasınız demektir. Bunu iki defa yaptıktan sonra yazı hala aynıysa rüyada değilsiniz.

4- Evet arkadaşlar odanızdaki ışığı açıp kapatmak rüyada olup olmadığınızın bir göstergesidir.Eğer ışıklar düzgün çalışıyorsa rüyada değilsiniz. Çünkü rüyada genelde bu tür elektronik aletler düzgün çalışmaz.

5- (Bu özellik sadece görme problemi yaşayanlar için geçerli): Eğer gözlüğünüz yokken normalde bulanık görüyorsanız bir anda görüntü netleşti diyelim...İşte rüyadasınız...Çünkü gerçek hayatta gözlüksüz bulanık görüyorsunuz.

6- Bu test çok bariz bir şekilde rüyada olup olmadığınızı kanıtlar. Çünkü rüyada elimizin rengi şekli değişir..Mesela rüyadayken parmaklarımızı saymaya kalkıştığımızda 6-7 parmağımızın olduğunu görürüz.

7- Bu da çok önemli çünkü rüyada saatler çok garip çalışır.. Dijital saatlerde daha belirgindir. Saçma sapan bir saat görürseniz (89:67) gibi rüyadasınız demektir.

8- Uçmak, duvarlardan geçmek, olmayan birşeyi isteyerek var etmek...İşte bunlardan 1 tanesini bile yapabiliyorsanız şüpheniz olmasın rüyadasınız..

9- Rüyada aynaya baktığımızda görüntü bozuktur, kayıktır..Net bir görüntü elde edemessiniz..Bu yüzden günlük hayatta aynaya çok bakanlar bu açıdan şanslı biraz rüyada olup olmadıklarını aynaya baktıklarında görüntülerinin bozuk olmasından çıkartabilirler.

10- Tek gözünüzü kapattığınızda burnunuzun ucunu görebiliyorsanız rüyada değilsiniz.Çünkü rüyada bunu yapmak imkansızdır...

11- Totem Tekniği 

12- Parmağını Elinin İçinden Geçirmeye Çalışmak (yukarıdaki gibi)

13- Belirli Sürede Bir Elini Çimcirip Rüyadamıyım Demek (Eliniz Acımassa Rüyadasınız Demektir)

14- Bir Rengi Görünce Elini Cimcirmek
Bunu yapmamızdaki amaç şu dur ; Bu kontrollerden sonra bir süre sonra bilincimiz rüyadaykenden aynı soruyu sormaya başlayacaktır.Bu soruyu rüyada sorduğumuz zaman ve ardından kendimizi cimdiklediğimiz zaman rüyada olup olmadığımızı anlayabiliriz.

15- Çan Tekniği 

16- İnsanlar rüyanın başını hatırlamaz kendini direk olayın ortasında bulurlar sizde belirli sürelerde yaşadığınız olayın başlangıcını hatırlamaya çalışın



18- Birisi Siz Uyurken Yanınıza Geçip "Rüyadasın", Elini Cimcir ,Lucid Ol,Bilinçlen Gibi Şeyler Söylesin Böylece Rüyada Bunu Duyup Lucid Olacaksınız
Reality Check Nedir ? Reality Check Nedir ? Reviewed by Unknown on Aralık 11, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.