-->

Lucid Rüya Telkinleri




Telkin mp3


Yapılmak istenipte yapılamayan birşeylerin bilinçaltı etkilenerek davranışların bilinçli bir şekilde yapılır hale getirilme aşamasıdır. 



Lucid rüya telkini sizin beyninizi lucid olmaya hazırlar ona rüyada farkındalığı sağlama fikrini aşılar Buradan Telkini İndirebilirsiniz


Not : Sound Cloud Müzik İndir Sitelerinden

Ses Dosyasına Dönüştürün Her Gece Yatmadan Telefonda Açın Müziği Sabaha Kadar Çalsın Sesi Duymanız Yeterli Olacaktır Günlük 8 9 Saat Dinlenmesi Lazım Ve Bu 21 Gün Sürecek Etkisi 1 Haftadan Sonra Göstermeye Başlar Kulaklık Şart Değildir.
Arkadaşlar gerçekten işe yarıyor saçmalık demeyin. Ben ilk lucid rüya deneyimimi telkin sayesinde 2 hafta dinledikten sonra yaşadım ve devamda ettim. En başta yapmanız gereken şey inanmaktır.

Lucid Rüya Telkinleri Lucid Rüya Telkinleri Reviewed by Unknown on Aralık 11, 2015 Rating: 5

3 yorum:

  1. Abibsen gercekten yaptin mi bunu? Ben bir cok yerden okudugum kadariyla bunu yapanlar hayattan bikiyor surekli uyumak istiyor filan diyorlar. Bide telkin de bilicaltina baska mesajlar atiyor olabilirle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşeyin fazlası zarardır, dediğim gibi olabilir güvenilen kaynaklardan almak lazım

      Sil
  2. Kardeş simdi sen gercekten düzenli olarak lucid rüya gorebiliyor musun birakmak istersen birakibilirmisin yani nasil birakirsin ve son olarak eger telkinle gorduysen bu o telkin mi ?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

2016 Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.